Dată afară de la muzeul Luvru din cauza costumației. Cum a venit această bombă sexy să viziteze Mona Lisa

Maria Cristina   
în Stiri mondene
13/11/2018, 14:17
Dată afară de la muzeul Luvru din cauza costumației. Cum a venit această bombă sexy să viziteze Mona Lisa GALERIE FOTO

Un cunoscut model din Australia a declarat că un paznic al muzeului Luvru din Paris a poftit-o afară din cauza outfit-ului nepotrivit pe care-l purta. Tânăra a povestit pe o pagină de socializare cum a fost discriminată din cauza hainelor excentrice pe care le-a îmbrăcat în ziua cu pricina. Newsha Syeh, în vârstă de 25 de ani, a ținut să-și informeze cei 247.000 de fani despre umilința  prin care a fost nevoită să treacă.

„A făcut cele mai oribile și dezgustătoare gesturi și expresii faciale, m-a înjurat, iar în ochii lui se citea ura atunci când m-a oprit la intrare. Sunt devastată, pentru că aveam impresia că Luvru nu mai are această regulă arhaică”, a scris ea.

A intrat în Luvru cu o ținută super-sexy

Femeia a reușit totuși să își facă câteva poze în curtea muzeului, iar în acestea putem observa  cât de indecentă a fost tânăra, care a reușit să-l „oripileze” pe  paznicul muzeului. Newsha Seyh poartă o rochie super-sexy cu un decolteu extrem de generos, care îi scoate în evidență formele voluptoase.

Newsha Syeh, în curtea muzeului Luvru, îmbrăcată într-un outfit extrem de sexy
Frumosul model nu este pentru prima dată în Paris. Și nu este nici prima oară când vizitează muzeul Luvru.

„Am mai fost la Luvru înainte. E superb. Acolo se află multe portrete și statui cu femei dezbrăcate, așa că mi s-a părut ridicol că un angajat poate fi așa ofensat și dezgustat de trupul unei femei. Dacă eram într-o biserică, aș fi înțeles și m-aș fi îmbrăcat adecvat. Am tendința să mă îmbrac puțin rebel, dar am fost născută într-o țară în care femeile puteau fi arestate și dacă își arătau părul, așa că mă bucur de libertatea pe care alte țări mi-o oferă. În cele din urmă, m-a lăsat să intru în muzeu, dar doar după ce mi-am pus pe mine paltonul, deși era foarte cald. După aceea, nu m-am mai putut bucura, așa că am plecat din muzeu”, a mărturisit focoasa brunetă.

Nu există un cod vestimentar pentru turiștii care doresc să viziteze Luvru, dar reprezentanții interzic prezența acestora în tinute provocatoare, indecente.

„Ținuta e complet inadecvată pentru Luvru. Este un loc mai serios. Ești o femeie frumoasă, n-ai nevoie de asemenea haine ca să te exprimi. Reprezinți tot ce e teribil și narcisist la vedetele de pe Instagram. Zici că ești îmbrăcată ca-n districtul roșu”,  i-au scris niște fani revoltați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×