Un tulcean a căzut de la etajul patru! A scăpat cu viaţă, după ce s-a agăţat de sârmele de la etajul 2!

Filon Stan   
în Galerie foto
02/02/2018, 16:45
Un tulcean a căzut de la etajul patru! A scăpat cu viaţă, după ce s-a agăţat de sârmele de la etajul 2! GALERIE FOTO

Întâmplare ruptă parcă din filmele de actiune, la Tulcea, unde un bărbat a scăpat cu viaţă, deşi a căzut de la etajul patru al blocului în care locuia! VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Tulceanul a căzut de la etajul patru al blocului şi scăpat fără nicio rană. A rămas agăţat ore întregi, la primul etaj, de sârmele de întins rufe de la etajul al doilea. A stat acolo până când un vecin a chemat pompierii să-l coboare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A căzut de la etajul 4, dar a s-a prins de sârmele de la etajul 2!

„Cetăţeanul care locuia la etajul 4 a căzut de la fereastră şi s-a agăţat de sârmele de uscat rufe de la etajul 2. Au venit cei de la Ambulanţă şi pompierii şi l-au salvat. Totul s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 8”, a povestit Daniel din Tulcea, martor al evenimentului.

Bărbatul a povestit că a rămas blocat în casă şi a vrut să iasă pe fereastră, însă a alunecat. În cădere, a avut noroc şi s-a prins de sârmele vecinilor. 
 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×