A cumpărat din greşeală un bilet la loto. L-a folosit pe post de semn de carte, apoi l-a răzuit! Este cel mai mare câştig din 2018!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
04/01/2018, 16:17
A cumpărat din greşeală un bilet la loto. L-a folosit pe post de semn de carte, apoi l-a răzuit! Este cel mai mare câştig din 2018!

O femeie din Statele Unite care s-a ales cu un bilet de loterie pe care nu dorea iniţial să îl cumpere a câştigat 5 milioane de dolari. Oksana Zaharov, în vârstă de 56 de ani din Edgewater, New Jersey, a declarat reprezentanţilor Loteriei din New York că vânzătorul de la un magazin din Manhattan i-a oferit din greşeală un bilet răzuibil în valoare de 10 dolari în locul unuia de 1 dolar.

„Când vânzătorul mi-a dat biletul greşit mi-a părut aşa de rău încât am decis să merg mai departe şi să îl cumpăr”, a spus Zaharov. Femeia nu a acordat atenţie biletului de loterie şi l-a răzuit abia după câteva săptămâni. „Am folosit biletul pe post de semn de carte timp de câteva săptămâni înainte de a mă hotărî să-l răzuiesc”, a mărturisit ea.

A câştigat 5 milioane de dolari la loto, cu un bilet cumpărat din greşeală

Decizia de a cumpăra biletul pe care nu-l dorea de fapt s-a dovedit a fi corectă deoarece Zaharov a câştigat astfel un premiu în valoare de 5 milioane de dolari. „Nu câştig niciodată nimic. Eram sigură că biletul era fals. Abia când l-am adus la birou am aflat că era real”, a adăugat femeia.

Zaharov a declarat că banii câştigaţi îi va folosi pentru o vacanţă cu familia în Bahamas dar şi pentru viitorul copiilor săi. „Ei vor beneficia de o educaţie fără împrumuturi”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×