GALERIE FOTO I-a arătat degetul mijlociu lui Trump, dar nu se gândea câ i se va intâmpla asta! Democraţie?

Filon Stan   
în Galerie foto
07/11/2017, 11:48
GALERIE FOTO I-a arătat degetul mijlociu lui Trump, dar nu se gândea câ i se va intâmpla asta! Democraţie? GALERIE FOTO

Democraţie pe muchie de cuţit, chiar în America! O femeie care a devenit foarte cunoscută în toată lumea, după ce a arătat degetul mijlociu coloanei oficiale a preşedintelui Statelor Unite are probleme. Gestul ei a lăsat-o fără slujbă. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Femeia se afla pe bicicletă când a fost depăşită de coloana eficială a preşedintelui Donald Trump. Gestul de revoltă al lui Juli Briskman a fost fotografiat de un fotoreporter care călătorea împreună cu Trump atunci când preşedintele a părăsit terenul de golf din Sterling, Virginia, la 28 octombrie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

A arătat degetul mijlociu lui Trump. Angajatorul său spune că a avut de suferit

„L-am văzut trecând şi a început să-mi fiarbă sângele în vene… numai o treime din Puerto Rico are curent electric. Şi l-am văzut că din nou este la terenul de golf”, a declarat Briskman, în vârstă de 50 de ani, pentru Huffington Post.

Imaginea a devenit virală în ziua următoare după ce a fost postată pe Twitter. Juli Briskman, analist de marketing, a folosit apoi imaginea ca fotografie de profil pentru conturile ei de pe Facebook şi Twitter şi şi-a anunţat angajatorul, Akima LLC, care supervizează contracte guvernamentale, despre mediatizarea de care a beneficiat gestul ei pe internet.

Compania a concediat-o pe femeie, mama a doi copii, la numai trei zile după incident, afirmând că a încălcat politicile sale privind social media şi este posibil să fi afectat reputaţia profesională a Akima.Juli Briskman a declarat că a anunţat compania că paginile ei de social media nu menţionează angajatorul ei, iar incidentul s-a produs în timpul ei liber, însă fără vreun rezultat.

Statul Virginia dispune însă de legi care le permit companiilor din domeniul privat să concedieze oameni aproape din orice motiv, notează DPA. Akima nu a răspuns solicitării Washington Post de a comenta informaţia, iar site-ul său a căzut luni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×