A apărut trailerul peliculei horror filmată doar cu telefonul mobil!

Filon Stan   
in Video
31/01/2018, 15:43
A apărut trailerul peliculei horror filmată doar cu telefonul mobil!

A apărut trailerul filmului realizat doar cu telefonul mobil! Lungmetrajul horror „Unsane”, realizat de regizorul american Steven Soderbergh, are în distribuţie actori precum Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Aimee Mullins şi Amy Irving.

Filmul, al cărui scenariu a fost scris de Jonathan Bernstein şi James Greer, prezintă viaţa unei tinere „internate fără voia ei într-un spital pentru bolnavi mintali, unde trebuie să se confrunte cu cea mai mare temere a ei, despre care nu se ştie dacă este reală sau nu”.

A apărut trailerul peliculei filmată cu telefonul!

„Cred că acesta este viitorul. Oricine va vedea acest film şi care nu ştie culisele producerii lui nu va şti că a fost realizat cu telefonul”, a spus regizorul care a realizat pelicula cu un telefon iPhone. 

În 2013, Steven Soderbergh, aflat în competiţie la Festivalul de la Cannes cu „Behind the Candelabra”, spunea că vrea să facă o pauză în cariera de regizor de lungmetraje. Între timp, Soderbergh a regizat serialul TV „The Knick” (2014 – 2015) şi miniseria „Mosaic” (2018).

Ştirea MOMENTULUI

Adrian Diniș a murit la doar 32 de ani. Artistul, plâns de o țară întreagă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.