A apărut trailerul peliculei horror filmată doar cu telefonul mobil!

Filon Stan   
în Video
31/01/2018, 15:43
A apărut trailerul peliculei horror filmată doar cu telefonul mobil!

A apărut trailerul filmului realizat doar cu telefonul mobil! Lungmetrajul horror „Unsane”, realizat de regizorul american Steven Soderbergh, are în distribuţie actori precum Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Aimee Mullins şi Amy Irving.

Filmul, al cărui scenariu a fost scris de Jonathan Bernstein şi James Greer, prezintă viaţa unei tinere „internate fără voia ei într-un spital pentru bolnavi mintali, unde trebuie să se confrunte cu cea mai mare temere a ei, despre care nu se ştie dacă este reală sau nu”.

A apărut trailerul peliculei filmată cu telefonul!

„Cred că acesta este viitorul. Oricine va vedea acest film şi care nu ştie culisele producerii lui nu va şti că a fost realizat cu telefonul”, a spus regizorul care a realizat pelicula cu un telefon iPhone. 

În 2013, Steven Soderbergh, aflat în competiţie la Festivalul de la Cannes cu „Behind the Candelabra”, spunea că vrea să facă o pauză în cariera de regizor de lungmetraje. Între timp, Soderbergh a regizat serialul TV „The Knick” (2014 – 2015) şi miniseria „Mosaic” (2018).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×