A apărut maneaua despre coronavirus. ”Dacă mă supăr pe voi, vă bag în saci de gunoi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/02/2020, 14:12
A apărut maneaua despre coronavirus. ”Dacă mă supăr pe voi, vă bag în saci de gunoi”
A apărut maneaua despre coronavirus

Un manelist a găsit antidotul pentru coronavirus, dar și pentru…dujmani. Marius Olandezu a profitat de teroarea pe care virusul ucigaș l-a răspândit în întreaga lume și a scos imediat o manea care se anunță foarte în trend, la fel ca și coronavirusul.

A apărut maneaua despre coronavirus

Manelistul se pare că a scos o melodie foarte areciată de internauți, care se răspândește mai ceva ca virusul. În doar o zi de la lansarea pe YouTube, maneaua lui Marius Olandezu a înregistrat peste 130 de mii de vizualizări.  Manelistul nu apare singur în videoclipul, ci însoțit de de trei dansatoare. Chiar dacă acestea poartă măști medicale, par destul de vioaie.

“S-a dat zvon în orice ţară c-am putere colosală. Vin cu duba, vin cu tona că sunt virusul corona. De orice eu sunt capabil, pentru voi inegalabil. Vă dau teamă şi teroare în orice împrejurare.

”Tot ce zic arăt cu fapte, vă pun în dificultate”

N-aveţi vorbe, vă dărâm, n-aveţi parte, vă fac scrum, n-aveţi talent nici putere. Tot ce zic arăt cu fapte, vă pun în dificultate. Eu fac banii ca uzina, bomba de la Hiroshima.

Dacă mă supăr pe voi vă bag în saci de gunoi, că după multe criterii sunteţi doar nişte mizerii”, sunt versurile manelei.

„Mai tare ca virusu’ corona” a primit și peste 5.000 de aprecieri, dar și peste 500 de dislake-uri de la cei care cred că manelistul râde despre o problemă foarte gravă cu care se confruntă omenirea.

Primii care s-au gândit să scoată o manea pe această temă au fost trei copii, care au lansat o melodie în prima săptămână a lunii februarie. Mesajul este însă unul pozitiv.

„Corona-i virus chinezesc/Pe români îi zăpăcesc/Vrea să-i ţină închişi în casă/Să nu aibă pâine pe masă“. „Du-te virus, du-te, pleacă!/Înapoi în China pleacă/Că românii sunt căliţi şi de viruşi şi de griji“, „Pe români s-au testat multe/Şi plăcute şi urâte/Dar românu-i din oţel, nicio boală nu dă în el“, sunt alte versuri ale melodiei.

Numai în China au fost înregistrate peste 2.600 de decese, iar temutul virus a început să ucidă și în Europa. În Italia au murit 12 oameni de coronavirus, iar virusul ucigaș a apărut și în Estonia, Danemarca, dar și în România!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×