Ce salariu au ispitele de la Insula Iubirii. Sezonul 5 a început pe Antena 1

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/05/2019, 18:14
Ce salariu au ispitele de la Insula Iubirii. Sezonul 5 a început pe Antena 1
Sezonul 5 din Insula Iubirii aduce noi surprize pentru telespectatori. Sursa foto:a1.ro

În seara de luni, 20 mai 2019, cu începere de la orele 20:00, vom avea parte de o nouă ediție incendiară din Insula Iubirii, show-ul cu care Antena 1 își propune să cucerească încă o dată audiențele în această primăvară. Ajunsă la sezonul cu numărul 5, emisiunea continuă să țină telespectatorii cu sufletul la gură, în special datorită ispitelor care testează limitele și fidelitatea concurenților.

Câți bani ar primi ispitele de la Insula Iubirii

Întrebarea care stă pe buzele multora dintre fanii emisiunii este legată de salariile pe care le au  ispitele de pe Insulă. Chiar dacă sumele sunt ținute în cel mai mare secret, fără îndoială că asumarea unui astfel de rol vine cu un preț pe măsură.

DeeDee, fosta concurentă a show-ului în sezonul al treilea, a vorbit la acea vreme despre condițiile în care s-ar întoarce în emisiune, ca ispită. „Depinde despre ce sumă vorbim. Dacă îi dai cinci mii (n.r.: de euro), minim, poate…” , a reacționat frumoasa roșcată, intrată în competiție alături de Robert, iubitul său de la vremea respectivă.

DeeDEE, fostă concurentă la Insula Iubirii, a dezvăluit în ce condiții ar accepta să devină ispită. Sursa foto:a1.ro
DeeDEE, fostă concurentă la Insula Iubirii, a dezvăluit în ce condiții ar accepta să devină ispită. Sursa foto:a1.ro

Actualul sezon a adus cea mai rapidă infidelitate

Surprizele continuă și în sezonul 5 al emisiunii care își propune să testeze fidelitatea cuplurilor. prima despărțire pe Insulă s-a produs deja, după nici o zi petrecută în paradisul din Thailanda. Este vorba despre cea mai rapidă cădere în ispită din istoria emisiunii difuzate de Antena 1. Doar câteva ore i-au trebuit lui Adrian, pentru a o înșela pe Denisa, deși mărturisea că intenționează să o ceară în căsătorie.

Chiar dacă cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste  care dura de mai bine de cinci ani, acest lucru nu a împiedicat-o pe Maria să îl seducă, iar bărbatul a căzut rapid în mrejele experimentatei ispite.  De la mărturisiri indecente până la atingeri și săruturi fierbinți a mai fost doar un pas, spre disperarea Denisei, iubita sa, care se declară de-a dreptul șocată de această situație.

Nu mă așteptam la așa ceva. A fost șoc. Nu mă așteptam să plâng din prima noapte. Poate că așa a vrut Dumnezeu, să deschid eu ochii și să văd lângă mine. Nu știu ce a fost în capul lui, de ce a făcut chestia asta. Chiar nu mă așteptam, așa, din prima zi. Nici n-au apucat să se cunoască” , a mărturisit Diana, cu ochii în lacrimi, la vederea imaginilor în care Adrian se afla în tandrețuri cu  Maria.

În ciuda faptului că a reușit într-un timp record să-l prindă în mrejele sale pe Adrian, frumoasa ispită a recunoscut că nu se simte atrasă absolut deloc de iubitul Denisei, chiar dacă cei doi au petrecut noaptea împreună.

Nu sunt atrasă de el nici măcar 1%, nu îmi place deloc stilul lui. Chiar îmi este greu să stau lângă el” , a dezvăluit Maria, după doar 24 de ore petrecute în compania lui Adrian. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între ei, pe parcursul șederii pe insula thailandeză.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×