Emisiunea Exatlon Live pe Kanal D, ediția de luni, 1 aprilie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/04/2019, 20:46
Emisiunea Exatlon Live pe Kanal D, ediția de luni, 1 aprilie GALERIE FOTO
Emisiunea Exatlon Live pe Kanal D, ediția de luni, 1 aprilie

Ediția de luni, 1 aprilie, a emisiunii Exatlon va aduce noi tensiuni, trasee din ce în ce mai dificile și replici fără precedent. Urmărește LIVE, de la ora 20:00, pe Kanal D. Data precedentă, evenimentul care a marcat concursul sportiv a vort disputa dintre Ciprian Mariș și Gabi.

Emisiunea Exatlon Live pe Kanal D, ediția de luni, 1 aprilie

Cel dintâi a avut o reacție extrem de nervoasă în timpul meciului, iar, din cauza lipsurilor cumulate de-a lungul șederii în Dominicană, a răbufnit și s-a năpustit asupra colegului său adresându-se astfel: „Bai, dacă vin la tine îți mut freza în spate!”. Un alt eveniment marcant din ultimele ediții ale competiție a fost în momentul când Războinii au rupt ”blestemul vilei” pentru prima dată în acest sezon.

Când s-a jucat pentru a 12-a oară casa luxoasă în care concurenții pot dormi și mânca așa cum se cuvine, echipa albastră a reușit să câștige, învingându-i pe Faimoși cu scorul de 10-4. Mult mai motivați și hotărâți, albaștrii au reușit să domine jocul încă de la început, iar, în timp ce ei se apropiau de victorie, pe banca roșie escaladau reproșurile și ieșirile nervoase după fiecare punct pierdut.

Emisiunea Exatlon Live pe Kanal D, ediția de luni, 1 aprilie
Ediția de luni, 1 aprilie, va aduce noi tensiuni între echipe

Războinicii au rupt ”blestemul vilei”

Cu toate acestea, Costin Gheorghe i-a felicitat pe adversarii săi pentru câștigul obținut, bucurându-se și că Mihai Berar va beneficia de confortul vilei pentru a se recupera în voie, în urma accidentării la genunchi. „Ma bucur ca ati castigat vila, pentru Mihai, ca sa stea in conditii foarte bune, pentru ca merita chestia asta. Noi trebuie sa aratam, de maine, ca ne-am schimbat atitudinea. Sper sa ne revenim, daca nu, vom suferi cu siguranta”, a spus, la finalul jocului, Costin Gheorghe.

Războinii au pășit pentru prima dată în acest sezon în luxoasa vilă și s-au bucurat de surprizele găsite acolo. Albaștrii au fost entuziasmați de fiecare lucru, de la paturi, apă caldă, la piscina din curte, unde și-au exersat săriturile. De asemenea, victoria le-a adus și multă speranță, de acum promițându-și unul celuilalt că îi vor ține pe Faimoși cât mai departe de vilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×