Proteste la Hollywood înainte de Gala Premiilor Oscar. Ce i-a nemulțumit pe oameni!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 10:18
Proteste la Hollywood înainte de Gala Premiilor Oscar. Ce i-a nemulțumit pe oameni! GALERIE FOTO
Proteste la Hollywood înainte de Gala Premiilor Oscar!

Proteste la Hollywood înainte de Gala Premiilor Oscar! Unii dintre cei mai cunoscuți actori și regizori ai lumii au protestat față de decizia organizatorilor Galei de a anunța câștigătorii anumitor categorii în timpul pauzelor comerciale. Academia de Arte și Științe Cinematografice a hotărât ulterior ca toate premiile să fie acordate în direct.

George Clooney, Emma Stone și Robert de Niro se numără printre actorii de la Hollywood care au decis să protesteze împotriva deciziei Academiei de Arte și Științe Cinematografice de a acorda patru premii în pauza de publicitate. Este vorba despre premiile pentru Imagine, Montaj, Scurtmetraj și Machiaj și hairstyling. Alături de ai au protestat regizorii Martin Scorsese, Spike Lee și Alfonso Cuaron, dar și multe alte nume sonore de la Hollywood. Academia anunțase inițial că premiile pentru aceste categorii nu vor fi televizate în direct, dar vor fi incluse ulterior în transmisiunea televizată.

Proteste la Hollywood înainte de Gala Premiilor Oscar!

Prin această decizie, Academia și-a propus să scurteze durata transmisiunii video și să crească audiența. Actorii și regizorii de la Hollywood nu au fost de acord cu această decizie și au protestat, semnând o scrisoare deschisă prin care au cerut ca toate decernările să fie televizate în direct. Aceștia și-au motivat protestul prin faptul că decizia Academiei „acordă acestor meserii esenţiale un statut inferior” și este o insultă la adresa profesioniștilor din acest domeniu.

George Clooney este unul dintre actorii care au protestat la Hollywood
George Clooney este unul dintre actorii care au protestat la Hollywood

Protestele de la Hollywood au avut rezultatul dorit. Academia de Arte și Științe Cinematografice a hotărât ulterior ca toate premiile să fie acordate în direct. „Academia a primit feedback-ul din partea membrilor cu privire la acordarea a patru premii Oscar – pentru Imagine, Montaj, Scurtmetraj și Machiaj și hairstyling. Toate premiile vor fi prezentate fără niciun fel de modificare, în formatul tradițional”, se arată într-un comunicat. Astfel, întreaga transmisiune va dura mai mult trei ore, în condițiile în care Academia își propusese ca televizarea să nu dureze mai mult de 180 de minute.

Cadouri care conțin canabis pentru actorii nominalizați la Oscar

În acest an, actorii care au cele mai mari șanse să fie laureați la Gala Premiilor Oscar vor primi cadouri extravagante, cum ar fi croaziere de lux, abonamente la cele mai exclusiviste săli de fitness, dar și produse care conțin canabis. Anul acesta, companiile cu produse din canabis au fost foarte interesate. Am ales Coda Signature, pentru că au stabilit un standard de excelenţă în domeniul preparatelor comestibile. Când te uiţi la colecţia de trufe Crescendo, parcă te uiţi la opere de artă în miniatură”, a declarat Lash Fary, fondator Distinctive Assets, companie care acordă cadourile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×