Iuliana Luciu, cea mai proastă veste! Sora Nicoletei Luciu a pierdut un proces important

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/02/2019, 11:05
Iuliana Luciu, cea mai proastă veste! Sora Nicoletei Luciu a pierdut un proces important GALERIE FOTO
Iuliana Luciu a pierdut procesul intentat Andreei Podărescu

Iuliana Luciu a pierdut procesul pe care i l-a intentat Andreei Podărescu! Cea din urmă a acuzat-o pe sora Nicoletei Luciu că ”i-a spart casa”, iar fosta asistentă TV nu a stat deloc pe gânduri și a acționat-o în justiție, însă judecătorul a decis că nu este vorba despre nicio calomnie. Iuliana Luciu ceruse și daune morale, însă acestea nu au fost acordate.

În vara anului 2018, Iuliana Luciu a dat-o în judecată pe Andreea Podărescu, după ce bruneta a acuzat-o pe fosta asistentă a Simonei Gherghe că i-ar fi sedus soțul. După aproximativ șapte luni de la deschiderea procesului, instanța de judecată s-a pronunțat.

Iuliana Luciu a pierdut procesul intentat Andreei Podărescu

”În temeiul art. 408 Cod de procedură civilă, ia act de renunţarea reclamantei la dreptul pretins în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Societatea Antena TV Group SA în fond. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâta Podărescu Andreea ca neîntemeiată. Cu apel, în 30 zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti secţia a IV-a civilă”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București. Mai mult, se pare că fosta asistentă a emisunii ”Acces Direct” a renunțat și la procesul pe care-l avea cu Antena.

Iuliana Luciu, acuzata de Andreea Podărescu ca i-ar fi sedus iubitul

Andreea Podărescu se visa mireasă, se gândise chiar și cum ar trebui să arate rochia sa de mireasă, însă totul s-a terminat după ce a născut. Ea și iubitul ei, George, s-au despărțit, iar bruneta a dat vina pe Iuliana Luciu. Mai mult, tatăl copilului a jignit-o și nici nu a vrut să mai aibă grijă de cel mic. Într-un final, și-a ajutat fosta iubită să își ia o casă.

”El m-a sunat cât strângeam lucrurile copilaşului şi mi-a zis că, dacă vreau să-i dau copilul pentru că de mine nu îl interesează. Ulterior s-a scuzat zicând că nu m-a crezut. Noi mai avusesem discuţii. L-am mai sunat de câteva ori şi i-am spus că nu are tot ce-i trebuie copilul. Îmi spunea că nu-l interesează. Într-un final, a binevoit să căutăm o casă pentru mine şi pentru copil”, a mărturisit Andreea Podărescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×