Cine este și cu ce se ocupă Ovidiu Wlassopol, primul soț al Olguței Vasilescu

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
30/01/2019, 12:41
Cine este și cu ce se ocupă Ovidiu Wlassopol, primul soț al Olguței Vasilescu

Ovidiu Wlassopol este fostul soț al Olguței Vasilescu. Acesta a fost susținut de PSD pentru funcția de prim-vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară, potrivit unor surse parlamentare care au declarat pentru Ziare.com.

Bărbatul a fost căsătorit mai bine de 13 ani cu Lia Olguța Vasilescu, iar împreună au un băiețel. Mariajul celor doi s-a destrămat în 2016, iar în prezent Ovidiu lucrează la ASF, în funcția de consilier la cabinetul vicepreședintelui Sectorul Instrumente și Investiții Financiare, conform informațiilor din CV-ul său.

Cine este Ovidiu Wlassopol, fostul soț al Liei Olguța Vasilescu

Cine este și cu ce se ocupă Ovidiu Wlassopol, primul soț al Olguței Vasilescu
Cine este și cu ce se ocupă Ovidiu Wlassopol, primul soț al Olguței Vasilescu

Primul soț al Olguței Vasilescu, Ovidiu Wlassopol, a fost ăn trecut redactor la Jurnalul Național și Libertatea, dar a cochetat puțin și prin televiziune, fiind corespondent Pro TV. Lia a trecut printr-o mulțime de transformări. Fostul ministru al Muncii a trăit o frumoasă poveste de dragoste – vreme de 13 ani – alături de Ovidiu Wlassopol, jurnalist cu peste 10 ani experiență. Din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel.

Despre Ovidiu Wlassopol s-au scris multe, iar unul dintre cele mai controversate subiecte a fost pe seama salariului pe care l-a încasat în timp ce a fost consilier la CNMV (Consiliul Național al valorilor Mobiliare). Suma pe care acesta o încasa s-a aflat din declarația de avere a soției sale de la vremea respectivă, care era în funcția de primar al Craiovei. Aceasta a precizat atunci că fiul său primește o pensie alimentară de 1.000 de lei pe lună.

Ovidiu Wlassopol, după divorțul de Olguța

Ovidiu Wlassopol și-ar fi refăcut viața după despărțirea de fostul ministru al Muncii. Acesta s-a căsătorit cu Andreea, angajată la aceeași instituție în care lucrează Ovidiu, care este specializată în piețe de reglementare.

De asemenea, Olguța Vasilescu, la rândul său, și-a refăcut viața alături de Claudiu Manda. Cei doi urmând să se căsătorească. „Bat clopotele la PSD. E nunta momentului, dar nu e nunta anului! Înţelegem că nunta anului o să fie undeva în primăvară, atunci când Liviu Nicolae Dragnea o va lua de nevastă pe tânăra sa iubită. E un etern îndrăgostit Liviu Nicolae Dragnea şi prea tânăr flăcău. Ei bine, avem o altă nuntă în deschiderea nunţii importante de PSD: Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se pregătesc să devină soţ şi soţie. Eu pot sa vă spun… O sa zică invitaţii mei că sunt răutăcioasă. Eu zic că nu e puţin lucru să fii consortul Olguţei Vasilescu. Fostul soţ are un salariu de toată frumuseţea. Peste 10 000 euro la ASF, neavând nici în clin nici în mânecă cu domeniul de activitate de la ASF, iar viitorul soţ, domnul Manda este parlamentar şi de nicăieri a ajuns preşedintele comisiei pentru supravegherea SRI. Deci vă spun, e şmecherie mare să fii bărbatul Liei Olguţa”, spunea realizatoarea Denise Rifai la Talk News.

”Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×