Ana Maria Crudu, în fața juraților de la „Chefi la cuțite”! Sora Danielei Crudu a făcut spectacol

Maria Cristina   
în Stiri mondene
13/11/2018, 08:30
Ana Maria Crudu, în fața juraților de la „Chefi la cuțite”! Sora Danielei Crudu a făcut spectacol
Daniela Crudu și ANa Maria Crudu

Ana Maria Crudu, sora Danielei Crudu, a participat la emisiunea „Chefi la cuțite” de pe Antena 1. Sora Cruduței a venit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu un preparat inedit. Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au rămas surpinși când au aflat cine este domnișoara. Ana Maria și-a dorit extrem de mult să ajungă în emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a-i cunoște pe chefi, dar și pentru că îi place să gătească.

Daniela Crudu, nerăbdătoare în culise, a dezvăluit puțin despre caracterul Anei: „Se enervează repede. Începe și țipă”, a spus Daniela Crudu despre sora ei. Vizibil emoționată, Ana Maria Crudu spune că pasiunea pentru gătit o are încă din copilărie, când își impresiona familia gătind tot felul de preparate.

„Chiar dacă arăt așa, sunt make-up artist și par că nu am nicio treabă cu bucătăria, provenim dintr-o familie normală și chiar stau în bucătărie ori de câte ori am puțin timp și am poftă de ceva”, a spus sora Danielei Crudu.

Ana Maria Crudu, în fața juraților de la „Chefi la cuțite”
Ana Maria Crudu, în fața juraților de la „Chefi la cuțite”

Ana Maria are o relație apropiată cu sora sa, Cruduța

Ana Maria o venerează pe sora sa, iar relația dintre cele două surori este extrem de apropiată. Ana Maria și Daniela Crudu locuiesc împreună. „Mă simt foarte norocoasă că sunt sora ei. Mă ia cu ea peste tot, îi port toate hainele. Ne înțelegem foarte bine, ne iubim foarte mult. Nu mi-am dorit să fiu la fel de cunoscută ca Daniela”, a mărturisitAna Maria Crudu.
La „Chefi la cuțite”, Ana Maria a venit să gătească mușchiuleț de porc în crustă de fistic, cu piure de mere. Focoasa blondă nu a venit cu mâna goală în fața juraților. Ana Maria a le-a făcut o mică surpriză lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu! A adus un tricou cu un citat pentru fiecare jurat în parte.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×