Simona Halep, schimbare de look! ”Dumnezeule, ce frumoasă ești!”

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
03/11/2018, 15:46
Simona Halep, schimbare de look! ”Dumnezeule, ce frumoasă ești!” GALERIE FOTO
Simona Halep s-a lăsat pe mâinile stylistului, iar noul look i-a încântat pe fani

Aflată într-o perioadă de pauză forțată, Simona Halep are și preocupări extrasportive, care însă îi țin pe jar pe fanii campioanei noastre. Așa se face că sâmbătă, Simona s-a lăsat pe mâna unuia dintre cei mai cunoscuți hairstyl-iști  din România, iar rezultatul a fost o adevărată încântare. Simona și-a schimbat look-ul, iar admiratorii ei nu au putut decât să exclame: ”Dumnezeule, ce frumoasă ești!”.

După ce a renunțat să participe la campionatul din Singapore, din cauza durerilor de spate și a problemelor medicale care par să nu îi mai dea pace, Simona Halep este într-o perioadă de pauză forțată. Și cum este obligată să stea departe de terenul de tenis, sportiva are întâlniri cu diverse personalități, participă la diferite evenimente în general cu caracter caritabil sau social, dar iată că a trecut și pragul salonului.

Simona Halep are un look nou, iar fanii sunt în extaz

Simona Halep le-a arătat astăzi fanilor noul ei look, după ce s-a lăsat pe mâna hair stylistului Sorin Stratulat. Atât de încântată a fost de felul în care arată părul ei după intervenția specialistului, încât s-a pozat imediat și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

 

Simona Halep a fost încântată de rezultatul pe care i l-a oferit Sorin Stratulat
Simona Halep a fost încântată de rezultatul pe care i l-a oferit Sorin Stratulat

”Dumnezeule, ce frumoasă ești!”, ”You are so perfect!” (”Ești perfectă!”), ”Cum ești așa superbă!?!”, ”Superbă!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de campioana noastră, după ce le-a arătat celor care o urmăresc rezultatul schimbării sale de look.

Simona Halep a primit un cadou superb

Unul dintre cei mai mari antrenori de tenis din Australia, Darren Cahill i-a făcut un cadou superb Simonei Halep. Acesta a postat un filmuleț cu mesaje motivaționale pentru sportivă. Acest lucru a impresionat-o pe jucătoarea de tenis numărul 1 în lume.

Simona Halep a fost emoționată de cadoul pe care l-a primit
Simona Halep a fost emoționată de cadoul pe care l-a primit

“Am primit un cadou foarte special săptămâna trecută. Un video care înseamnă mult pentru mine, pentru că acele cuvinte şi principia mi s-au spus în mod repetat în ultimii doi ani, în special în momentele grele şi după înfrângerile dure. Au devenit motivaţia mea pentru a mă antrena şi a concura din toate puterile. De a nu irosi nicio zi şi de a lupta pentru visele mele. Trebuia să fie privat, dar mi-ar plăcea să îl împărtăţesc cu voi”, a fost mesajul Simonei Halep la videoclipul postat pe Twitter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×