Thalia a ajuns de urgență la spital! Cântăreața a fost găsită inconștientă

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
24/10/2018, 12:26
Thalia a ajuns de urgență la spital! Cântăreața a fost găsită inconștientă GALERIE FOTO
Thlia a ajuns de urgență la spital! Cântăreața a fost găsită inconștientă

Thalia a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în propria ei locuință. Din primele declarații ale medicilor faimoasa cântăreață ar avea probleme grave cu tensiunea. Starea de inconștiență s-a datorat tensiunii arteriale foarte scăzută.

În 2008, faimoasa actriță și cântăreață a fost nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor din cauza problemelor grave de sănătate. Incurabila boală pe care a avut-o și care a ținut-o departe de scenă câțiva ani buni, boala Lyme, ar putea fi cauza stării de spnptate a Thaliei din ultima perioadă.

Thalia, fenomen mondial

Ariadna Thalía Sodi Miranda s-a născut pe data de 26 august 1971, în Mexic. Succeesul Thaliei se datorează  rolurilor sale din telenovele, dar și datorită performanței sale ca artist muzical , fiind numită și „La reina de las novelas” (Regina telenovelelor). Cântăreața a reușit să vândă pe plan mondial peste 25 de milioane de discuri, fiind una dintre cele mai bine cotate cântărețe de muzică latino.

Thalia provine dintr-o familie de intelectuali. Tatăl artistei fiind cercetător, criminalist, doctor în patologie și scriitor, iar mama pictoriță.

Thalia, carieră muzicală de aproape patru decenii

Cântăreața Thalia și-a început cariera muzicală în urmă cu 38 de ani, în 1980, când a participat alături de un grup de copii, la un festival muzical. În 1990, Thalia și-a început cariera independentă și a avut și primele sale succese muzicale solo.

S-a mutat în Statele Unite în 1990 pentru a învăța engleză, dar și pentru a lua lecții de canto. După ce și-a schimbat complet imaginea, Thalia s-a întors în Mexic pentru a-și lansa primul său album solo cu ajutoul lui Alfredo Diaz Ordaz, managerul spu care a devenit și soțul său mai târziu.

Thalia a luat discul de aur în Mexic pentru albumul Mundo de Cristal, în 1991. Un an mai târziu, în 1992, Thalia reușea să ia și primul său disc de platină cu cel de-al treilea său album, Love.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×