Mircea Badea, enervat la culme de Gabriela Firea! „Am votat greșit!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/10/2018, 09:55
Mircea Badea, enervat la culme de Gabriela Firea! „Am votat greșit!”
Mircea Badea o critică aspru pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei

Mircea Badea și-a schimbat părerea despre Gabriela Firea. Jurnalistul are total altă atitudine față de primarul general al Bucureștiului. După ani de zile în care i-a susținut inițiativele și a ridicat-o în slăvi, a venit momentul în care să o crtitice destul de dur.

După afirmațiile care i-au ușurat sufletul, acesta a sfârșit cu declarația-bombă despre votul greșit pe care l-a făcut. Opinia sinceră a lui Mircea Badea a fost făcută publică în emisiunea sa de luni seara, 1 octombrie. Momentul surprinzător și neașteptat din partea jurnalistului de la Antena 3 a fost atunci când a spus că Gabriela Firea i-a ieșit complet de la suflet.

Mircea Badea își varsă furia pe Gabriela Firea

Moderatorul emisiunii „În Gura Presei” a denigrat-o pe preferata acestuia din spațiul public, până nu de mult. Gabriela Firea i-a ieșit de la suflet jurnalistului din cauza unei postări din mediul online a sociologului Mirel Palada. Desigur, Mircea Badea nu este la prima abatere în ceea ce privește comentarea negativă a primarului general al Capitalei, doar că această ieșire a fost mai aspră decât niciodată. „Ce buni sînt banii comuniştilor corupţi atunci cînd sînt buni, că sînt mulţi. V-am spus că tefeleii nu au dublă masură. Ei au doar principii cu geometrie variabilă.  

Bogdan Naumovici: „Cum, cum? Super conferinţa IAA ia 100.000 de euro de la Firea şi încă 100.000 de la Dăncilă şi nu e boicotată instantaneu?! Ț, ţ, ţ… :)))”, a declarat Mircea Badea. „Vă place cum îşi iau tara înapoi? Și e de-abia începutul. Hai, luaţi cu suta de mii de euro de la comunişti. Beţi încet, că-i rece…Ce diferenţă o fi oare între cei din industria de publicitate (agenţii, clienţi, canale media) care într-o zi urlă ca sînt comuniştii nasoi, că trebuie boicotaţi, iar în alta iau sute de mii de euro de la ei,

şi distinta tefelistă deontoloagă Oana Pellea care într-o zi ia zeci de mii de la Guvernul României pentru proiectele sale şi pe urma urlă că nasoii de comunişti sînt comunisti şi corupţi?

Sau Victor Rebengiuc, care într-o zi ia bani din publicitatea facută unor agenţii guvernamentale, ca pe urmă să emită virtuoase trăiri indignate anti-PSD?

Cum se împacă toate astea în capul lor deontologic şi plin de principii? De ce nu se zvîrcolesc noaptea pe covor, chinuiţi de remuşcări? Săracu Raskolnikov, e rotisor deja în mormîntul său fictiv. Nu-l mai bagă nimeni în seamă. Nici remuşcările nu mai sînt ce-au fost”, a mai afirmat jurnalistul în cadrul proprii emisiuni „In Gura Presei”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×