Chelsi Smith, fostă Miss SUA, a încetat din viață la doar 45 de ani!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/09/2018, 16:16
Chelsi Smith, fostă Miss SUA, a încetat din viață la doar 45 de ani! GALERIE FOTO
Chelsi Smith, fosta Miss SUA și Miss Universe, a incetat din viata

Doliul în lumea artistică! Chelsi Mariam Pearl Smith, fostă Miss America și fostă Miss Universe în 1995, a încetat din viață după o lungă suferință. Femeia suferea de cancer și a murit la doar 45 de ani.

Apropiații susțin că Chelsi Smith a murit după ce a fost răpusă de cancer la ficat. A fost aleasă Miss Texas în 1994, fiind prima tânără cu origini afro-americane care obținea respectivul titlul.

Citește și Tristeţe pentru Miss România! Ioana Filimon, amărâtă că “Bad Boy” Ronaldo a plecat de la Real Madrid!

Citește și O mai ţii minte pe Dana Războiu? Cum arată acum şi ce s-a ales de cea mai frumoasă prezentatoare de ştiri după ce s-a retras de la TV!

Fosta miss SUA Chelsi Smith, care a încetat din viață la vârsta de 45 de ani, a avut succes și în muzică

După aceea, Chelsi Smith a devenit Miss SUA. În 1995, a concurat în Namibia pentru titlul de Miss Universe. L-a câștigat, fiind prima tânără americană din ultimii 15 ani care lua acel titlu.

Chelsi Mariam Pearl Smith a trăit departe de părinții ei care au divorțat când ea avea doi ani. Mama, alcoolică, a lăsat-o în grija bunicilor, care au înfiat-o și au crescut-o.

După ce a câștigat mai multe concursuri de frumusețe, ea și-a încercat norocul și-n actorie, dar și-n muzică. Mai mult noroc a avut în a doua activitate, primul ei single, „Dom Da Da” fiind inclus pe coloana sonoră a comediei „The Sweetest Thing”, în care a jucat și Cameroon Diaz.

Ea s-a măritat cu antrenorul de fitness Kelly Blair, dar mariajul lor nu a durat mult. În 2006, frumoasa Chelsi a făcut parte din juriul concursului „Miss USA”. Ea a lucrat și ca prezentatoare TV, dar s-a implicat și-n diverse campanii.

O altă Miss Texas, aceeași soartă

Blestemul a lovit în Texas și anul trecut. Margaret Ann Garza, o fostă regină a frumuseţii, fostă Miss Texas, a fost găsită și ea moartă la reşedinţa sa din Round Rock (Texas).

Presa americană specula că Margaret Ann Garza ar fi murit în urma unei supradoze de stupefiante. Tânăra a fost Miss Texas Belleza Latina, în 2007, şi Miss Belleza Latina International, în 2008.

Margaret Ann Garza a apărut în numeroase reclame tv şi outdoor. De asemenea a jucat în câteva seriale şi are un rol în filmul Pizza Joint. A mai jucat şi în serialul The Son, difuzat de AMC, unde rolul principal este jucat de fostul James Bond, Pierce Brosnan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×