Femeie disperată surprinsă în timp ce sună la sonerii! Pare scăpată din infern!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
30/08/2018, 18:03
Femeie disperată surprinsă în timp ce sună la sonerii! Pare scăpată din infern!
O femeie disperata, surprinsa in timp ce suna la sonerii dupa ajutor

Incident șocant în Statele Unite ale Americii, unde mai multe familii au fost vizitate în toiul nopții de o femeie disperată care a sunat la soneriile mai multor locuințe.

Poliţia din orăşelul Montgomery din Texas a căutat o femeie surprinsă de o cameră de supraveghere în timp ce suna la uşa unei locuinţe în toiul nopţii. Femeia părea să fi avut mâinile legate, era desculţă şi purta doar un tricou. Ea a sunat la mai multe case în noaptea de 24 august, însă s-a făcut nevăzută până să răspundă cineva.

Femeia disperată care a sunat la soneriile mai multor locuințe se pare că a fost identificată

Incidentul a fost considerat unul ”suspect”, cu atât mai mult cu cât în zonă nu există persoane dispărute care să se fi potrivit descrierii.

Tanăra disperată care a sunat la mai multe sonerii a fost căutată zile întregi de oamenii legii, însă se pare că a fost identificată recent! Poliţia din Texas a declarat că este vorba despre o femeie de 32 de ani, victimă a violenţei domestice. Iubitul acesteia, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit mort, în propria locuinţă, după ce s-ar fi împuşcat. Bărbatul a lăsat un bilet de adio care i-a ajutat pe poliţişti să o identifice pe femeia misterioasă, care a pus pe jar o întreagă comunitate de Texas.

Româncă, sclavă în Italia timp de 10 ani

România s-a cutremurat, după descoperirea unuik caz șocant în Italia! O româncă a fost salvată de carabinieri după ce a stat timp de zece ani sechestrată într-o localitate din Calabria, sudul Italiei. Din 2007, românca, acum în vârstă de 29 de ani, a fost ţinută captivă într-o cameră subterană, legată de pat şi abuzată sexual de nenumărate ori. Un coşmar care întrece orice imaginiație. Din abuzurile respective au rezultat doi copii, care au crescut alături de mama lor, în cocina respectivă.

Totul a început în 2007, când românca a ajuns în Lamezia să lucreze la o familie de italieni ca îngrijitoare. După moartea bătrânei, însă, fiul acesteia a legat-o pe româncă și a făcut-o sclava lui sexuală. În urma abuzurilor sexuale s-au născut cei doi copii, care au fost obligaţi să trăiască în aceleaşi condiţii ca mama lor: într-o pivniţă, în spatele unei uşi legate cu lanţuri, fără apă, curent, servicii de igienă, printre şobolani şi şoareci şi cu nişte cartoane pe post de pat. Femeia şi cei doi copii au fost imediat mutaţi într-o altă casă, iar bărbatul, cunoscut cu antecedente penale pentru abuzuri sexuale, a fost reținut și aşteaptă din spatele gratiilor decizia judecătorilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×