Cât de frumoasă este Malia, fiica cea mare a lui Barack Obama

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
02/08/2018, 10:00
Cât de frumoasă este Malia, fiica cea mare a lui Barack Obama GALERIE FOTO

Cât de frumoasă este Malia, fiica cea mare a lui Barack Obama! Malia Obama și iubitul său britanic, Rory Farguharson, au avut parte de o vacanță liniștită în Europa. Fericitul cuplu a fost surprins zilele trecute braț la braț pe străzile din Londra.

Fiica cea mare a fostului președinte american a îmbrăcat o rochie albă extrem de sexy! Cei doi îndrăgostiți sunt stundenți la prestigioasa universitate Harvard (universitate pe care au absovit-o și părinții ei), iar în vacanța de vară au petrecut mult timp împreună în Europa.

Cât de frumoasă este Malia, fiica cea mare a lui Barack Obama

Au trecut aproximativ două săptămâni de când Malia și iubitul său au fost surprinși de paparazzi în Paris. Cei doi au mers și la concertul lui Beyonce și Jay-Z, dar nu singuri! Alături de Malia și Rory s-a alăturat și Michelle Obama, soția fostului președinte al Statelor Unite, Barack Obama.

Amândoi au avut ținute lejere. El a purtat o cămașă roz, pantaloni bleumarin și pantofi închiși la culoare, iar ea o rochie-mini albă, bocanci negri de la Dr Martens, în valoare de 150 de euro și o geantă care costă aprox. 400 de $.

Malia Obama și Rory Farquharson sunt împreună noiembrie anul trecut. Iubitul fiicei lui Barack Obama este fiul unui bancher britanic.

Era doar o copilă când a ajuns prima oară la Casa Albă. În anii ce-au trecut, părinții ei au încercat să-i protejeze intimitatea cât mai bine cu putință, în ciuda rolului public pe care și l-au asumat. Acum, e din nou în controlul vieții sale, bucurându-se de activități normale, departe de ochii curioși ai lumii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×