Ce notă a luat la Bac fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
04/07/2018, 11:38
Ce notă a luat la Bac fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa GALERIE FOTO

Ce notă a luat la Bac fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa – Fiica lui Aurelian Oreda, Anamaria Rosa Presa, a susținut examenul de maturitate, iar rezultatele sunt excelente. Anamaria Rosa a fost extrem de emoționată , aceasta dorește să urmeze Conservatorul, dar și alte studii în paralel.

Anamaria Rosa a obținut la limba și literatura română nota 8.7, la istorie – 7,1, iar la geografie -8,8. Media generală este de 8,2.

„A fost frumos (n.r. balul de absolvire). Momente de neuitat şi acum urmează BAC-ul apoi majoratul şi admiterea la facultate. Pe lângă Conservator pentru care mă pregătesc, încă sunt indecisă între Comunicare şi Relaţii Publice, Ştiinte ale educaţiei si psihologie, Relaţii internaţionale sau Business şi Turism. Mai am puţin timp să mă gândesc!”, spunea Anamaria Rosa Preda pentru spynews.ro, înainte de a susține bacalaureatul.

MESAJUL SFÂŞIETOR AL FIICEI LUI AURELIAN PREDA, LA UN AN DE LA MOARTEA ARTISTULUI: „MI-E DOR DE TĂTICUL MEU!”

Astăzi este despre el, despre tatăl meu drag şi scump… astăzi s-a împlinit un an de zile de când tatăl meu a trecut la Ceruri. Este o zi foarte grea pentru mine aşa cum toate zilele de când el s-a dus la Doamne Doamne au fost la fel de grele… Îmi este atât de dor de tăticul meu, de mângâierea lui, de vocea lui caldă, de privirea lui, de chipul blând, de sfaturile şi poveţele lui. Am ales că astăzi să merg la Mănăstirea Dervent, să mă reculeg, să stau de vorba cu tati aşa cum o făceam cândva, să aprind o lumânare pentru sufletul lui minunat şi să mă rog.

Deşi sunt sigură că mă veghează de acolo de Sus îmi este imposibil să cred că nu mai este lângă mine fizic…parcă îl simt lângă mine, parcă îi simt sufletul fericit şi liniştit acum, lângă mine, parcă îl aud cum mă strigă…Dumnezeu să îl odihnească în pace pe tatăl meu drag! Tati, te-am preţuit şi te-am respectat mereu şi o voi face toată viaţă şi o fac şi acum… îmi este foarte dor de ţine. Te iubesc, tati al meu cu suflet bun!”, a scris Anamaria Rosa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×