Stoian, atac devastator la ”escrocul Voropchievici”! Se anunţă un contraatac ezoteric?

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
03/04/2018, 12:30
Stoian, atac devastator la ”escrocul Voropchievici”! Se anunţă un contraatac ezoteric?

Mircea N. Stoian dă de pământ cu unul dintre cei mai cunoscuţi parapsihologi din România! Este mai mereu invitat pe la televiziuni, unde vorbeşte despre toate ştirile la zi, inclusiv crime, violuri, dar şi evenimente politice. Vorbim despre Mihai Voropchievici.

Jurnalistul Mircea N. Stoian s-a hotărât însă să-l demaşte! Acesta spune că Voropchievici este un escroc mediatic care profită de oameni şi se foloseşte de ignoranţa acestora pentru a face bani. Stoian Spune că parapsihologul nu face nici măcar horoscopul cum trebuie! Toate acuzaţiile au fost făcute printr-o postare pe blogul său personal. Aveţi mai jos mesajul complet postat de Stoian!

„Mihai Voropchievici ar ghici şi în nodurile de la şireturi. Bani să iasă! Mihai Voropchievici se numără printre micii escroci mediatici care profită din plin. Şi cu cheag la buzunar de curiozitatea maladivă a  ignoranţilor de ambele sexe întru descoperirea viitorului, mai apropiat sau mai îndepărtat. Ba la Antena3, ba la România tv, ba la Antena Stars, fostul desenator tehnic, convertit la ezoterism de tarabă, îndeasă pe gâtul fraierilor, care se uită în gura lui ca ţăranul la vitrinele de la mall, tot felul de inepţii şi platitudini.

Zice că se pricepe la rune. Zice că se pricepe la horoscoape şi că îngerul parapsihologic i-a dat o palmă peste ceafă iluminându-l. Nimc mai fals. Hai să vedem ce sunt runele. Runele sunt o formă de divinaţie esoterică, cu rădăcini precreştine care se bazează pe formula aleatorie de asamblare a unuic complex divinatoriu în care un iniţat poate interperta o line existenţială”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul său.

Pentru înşelăciune băbăciunea cu mustaţă foloseşte ”The Barnum Effect”.

„Runele care arată ca în poza care am postat-o au legătură cu Voropchevici cât are legătură o găină beată cu calculul logaritmic. Pentru înşelăciune băbăciunea cu mustaţă foloseşte ”The Barnum Effect”. O găselniţă psihologică prin care se comunică interlocutorului informaţii cu caracter general valabil, dându-i impresia că el este destinatarul exclusiv al mesajului. Dragă cititorule, dacă ai puţină minte în capul ăla al tău şi aşa destul de mic, nu mai pune boticul umed de gazelă proaspăt mulsă la toate tâmpeniile spuse de Voropchevici şi de gaşca de ”clarvăzătoare” care amestecă ezoterismul cu doctrina creştină, zoroastrismul şi divinaţia pentru a câştiga bani de la proşti.

Roagă-te la Dumnezeul părinţilor şi străbunilor tăi fără să ceri ceva, gândeşte binele orice ar fi şi ai încredere că ce trebuie să ţi se întâmple se va întâmpla. Fie că vrei, fie că nu vrei. Pentru manipulare ordinară şi vulgarizarea ezotericului Mihai Voropchievici primeşte nota 2 şi nişte rune din găinaţ pietrificat de curcan”, a mai adăugat jurnalistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×