Detalii cutremurătoare despre educatoarea care şi-a omorât fetiţa de doar 4 ani

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
14/03/2018, 13:09
Detalii cutremurătoare despre educatoarea care şi-a omorât fetiţa de doar 4 ani

Atunci, povestesc cei de la ISJ Timiş, testarea obligatorie a fost scoasă, la nivel naţional. Femeia a rămas internată peste noapte la Spitalul Judeţean din Timişoara, iar starea ei este stabilă.

Femeia de 38 de ani, educatoare la grădiniţa din Murani, nu mai profesa de câteva săptămâni. Ea nu a mai fost testată psihologic din anul 2012, atunci când, printr-o decizie la nivel naţional, s-a scos această obligativitate. Educatoarea era angajată la Şcoala Gimnazială Pişchia, la grădiniţa din Murani. Era educatoare de 15 ani, cu gradul didactic doi.

„În urmă cu trei săptămâni, educatoarea s-a dus la unitatea de învăţământ şi a solicitat concediu fără plată. I-ar fi spus directoarei că doreşte să rămână în concediu fără plată pentru că a obosit să facă naveta. Consiliul de administraţie i-a acordat concediul fără plată. Colegii ei spun că nu li s-a părut niciodată nimic ciudat, a fost calmă, liniştită, a mai şi vorbit în dialogul cu ei despre familie, dar a spus numai lucrurile bune”, a spus Aurda Danielescu, inspector şcolar general de Timiş.

În noaptea de marţi spre miercuri, femeia de 38 de ani s-a încuiat cu fiica ei în vârstă de patru ani, în baie. I-a tăiat venele copilului şi l-a înecat în cadă, iar apoi a sunat la 112 şi a anunţat ce a făcut. Până la sosirea poliţiştilor, criminala ar fi apucat să bea insecticid, iar oamenii legii au fost nevoiţi să spargă uşa de la baie pentru a ajunge la ea.

Medicii SMURD care au constatat decesul copilului au fost nevoiţi, la puţin timp după aceea, să se întoarcă la locul crimei şi să îi acorde îngrijiri medicale mamei criminale. Femeia a fost transportată, într-o primă fază, la Spitalul Municipal din Timişoara, apoi a fost redirecţionată spre Spitalul Judeţean, unde a fost dusă de echipajul SMURD.

Sursă: www.aradon.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×