Video. Trupa Iris a lansat un nou videoclip muzical, ”Poveste fără sfârşit”

Vicentiu Dinescu    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
10/02/2018, 17:11
Video. Trupa Iris a lansat un nou videoclip muzical, ”Poveste fără sfârşit”

Videoclipul single-ului este produs de TOS Media Productions, cu sprijinul Efi Garant Group IFN SA. Acesta a fost filmat în mai multe locuri din ţară, dar şi în studioul Stage Expert. 

”Ne era dor să spunem poveşti frumoase. Eu şi Relu lucram de ceva timp la linia piesei, iar într-o zi am prezentat-o şi colegilor, care au fost imediat atraşi de idee. Fiecare a venit cu propuneri şi idei noi, practic fiecare a pus o mică parte din povestea sa în «Poveste fără Sfârşit» şi aşa a luat naştere noua noastră piesă. Sperăm să trezească amintiri frumoase persoanelor care o ascultă sau poate chiar să se regăsească în poveste!”, a spus Nelu Dumitrescu, fondatorul şi liderul trupei Iris.

Nelu Dumitrescu este unic deţinător al mărcii Iris

Atât piesa ”Poveste fără sfârşit”, cât şi single-ul prezentat în urmă cu câteva luni, ”Poţi spune orice”, vor fi face parte dintr-un nou material discografic semnat Iris, ce va fi lansat la finalul acestui an. Trupa Iris a sărbătorit 40 de ani de activitate printr-un concert care a avut loc în octombrie, la Berăria H.

Toboşarul Nelu Dumitrescu, membru fondator al grupului, a anunţat în 2017 că din 27 august a încetat colaborarea cu formaţia Iris a lui Doru Borobeică, Cristian Minculescu şi Valter Popa. Nelu Dumitrescu este unic deţinător al mărcii Iris, înregistrată la OSIM.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×