Acuzaţii grave aduse unei asistente românce din Marea Britanie! Comparată cu un copil de 11 ani!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
22/11/2017, 14:33
Acuzaţii grave aduse unei asistente românce din Marea Britanie! Comparată cu un copil de 11 ani! GALERIE FOTO

O asistentă româncă, acuzată că pune în pericol viaţa pacienţilor din Marea Britanie! Femeia este angajată a unui spital britanc, dar colegii săi spun că femeia nu ştie bine limba engleză! 

Rodica Olteanu, de 34 de ani, a fost acuzată că nu şi-a dat seama cât de gravă este starea unui pacient care a efectuat un apel de urgenţă. Ea a vut nevoie de ajutorul colegilor săi englezi pentru a înţelege cât de gravă este situaţia.

Asistenta româncă a fost dată afară

După incidentul respectiv, cunoştinţele sale de engleză au fost evaluate din nou, ajungându-se la concluzia că acestea sunt la nivelul unui copil de doar 11 ani. Spitalul a renunţat la serviciile româncei. 

„Nu contest faptul că sunt de altă naţionalitate şi accept că nu cunosc limba engleză la un nivel avansat, însă, nu sunt de acord cu faptul că nu sunt capabilă să port o conversaţie sau să înţeleg ce spune interlocutorul. Până la acest incident nu au existat plângeri în ceea ce priveşte munca mea”, a declarat asistenta prin intermediul unui comunicat unui comunicat de presă, potrivit Daily Mail.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×