GALERIE FOTO „Revoluţia fiscală” a fost adoptată prin Ordonanţă de Urgenţă! Sute de protestatari în faţa Guvernului!

Filon Stan   
în Galerie foto
08/11/2017, 15:48
GALERIE FOTO „Revoluţia fiscală” a fost adoptată prin Ordonanţă de Urgenţă! Sute de protestatari în faţa Guvernului! GALERIE FOTO

Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului fiscal a fost adoptată de Guvernul României. Actul normativ prevede transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, precum şi scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%.

Decizia este contestată de cetăţeni, sindicalişti, dar şi de către primari, care au susţinut că astfel se vor reduce considerabil încasările la buget şi, prin urmare, banii pentru investiţii. Noile prevederi fiscale au fost criticate şi de patronate, dar şi de către preşedintele Klaus Iohannis, care a spus că „marea revoluţie fiscală” se transformă într-o „bulversare fiscală” ce va băga România „într-o aventură economică şi fiscală cu final trist”.

Revoluţia fiscala a fost adoptată prin Ordonanţă de Urgenţă!

Ordonanţa de modificare a Codului Fiscal este contestată în Piaţa Victoriei de sute de persoane, care s-au strâns de câteva ore în faţa Guvernului. 

„8 noiembrie este Miercurea Neagră pentru economia României. Pentru a cârpi un buget pe care nu a fost în stare să îl gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil să distrugă economia liberă a României. Modificările Codului Fiscal, pe care Cabinetul Tudose intenţionează să le adopte printr-un nou derapaj democratic (Ordonanţă de Urgenţă), vor aduce haosul în planurile de afaceri şi în salarizare. În acest fel, inconştienţa guvernanţilor distruge orice şansă pentru o economie predictibilă şi stabilă în România”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook „Corupţia ucide”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×