Pisica era dubios de afectuoasă cu ea şi o tot lovea cu lăbuţele. Medicii au spus că i-a salvat viaţa!

Filon Stan   
în Hotnews
24/10/2017, 20:59
Pisica era dubios de afectuoasă cu ea şi o tot lovea cu lăbuţele. Medicii au spus că i-a salvat viaţa!

Proprietara unui motan în vârstă de 24 de ani spune că bătrânul ei companion a salvat-o de la o moarte sigură şi chinuitoare! Pisoiul a făcut-o pe femeie să meragă la medic. Sue Mckenzie, o femeie din Marea Britanie, îi datorează viaţa motanului ei, Tom. Totul a început după ce pisica îi dădea târcoale proprietarei şi se urca mereu pe ea, atingându-i umărul drept. La început Sue nu a văzut nimic ciudat în asta. Abia când pisica a început să fie mult mai afectuoasă decât de obicei, i-a trezit un semn de întrebare femeii.

A crezut că pisica are ceva. A luat animalul şi s-a dus la veterinar. Aici, pisica a fost consultată de medicul veterinar, care a spus că animalul de companie este perfect sănătos, deşi are o vârstă foarte înaintată. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Femeia salvată de pisică se bucură că a primit-o în casă

Acasă, comportamentul său a continuat. O tot apăsa pe femeie pe umăr. Atunci a realizat că poate este ceva în neregulă cu ea, iar pisica tot încearcă să îi spună ceva. Femeia s-a dus imediat la un control medical. Acolo a aflat cu stupoare că avea o tumoră malignă în stadiul incipient.

Din fericire, tumora a fost extirpată în urma unei operaţii. Au urmat mai multe stagii de chimioterapie, dar în prezent femeia se află în afara oricărui pericol. Medicii i-au spus că trebuia să vină la medic de la primul comportament ciudat al pisicii.

Femeia a deschis uşa unei pisici în urmă cu mai bine de 23 de ani. I-a pus numele Tom şi a primit-o în casă, deşi soţul ei nu o dorea. Acum, femeia îi datoreaza viaţa pisicii adoptată în urmă cu zeci de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×