GALERIE FOTO. iPhone 8 şi iPhone X cu carcasă din meteorit, la preţ astronomic. Cele mai bizare modele!

Filon Stan   
în Hotnews
29/09/2017, 00:00
GALERIE FOTO. iPhone 8 şi iPhone X cu carcasă din meteorit, la preţ astronomic. Cele mai bizare modele! GALERIE FOTO

Nici nu au apărut bine ultimele modele de la Apple, că o firmă rusească le şi personalizează. Iubitorii de smartphone pot avea propriul iPhone 8 sau chiar şi iPhone X cu chipul lui Putin sau cel al lui Donald Trump, ori pot opta pentru o carcasă din titanium sau chiar dintr-un meteorit. Preţul este însă unul astronomic! Vezi mai multe imagini sus, în GALERIA FOTO

Ruşii de la Caviar, o compania specializată în personalizarea telefoanelor, a lansat modele surprinzătoare.
Noile colecţii Caviar includ personalizarea noilor modele, iPhone 8 si iPhone X. Toate produsele sunt de lux şi destinate unei clientele exclusiviste. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

iPhone 8 personalizat pentru creştin ortodocşi, dar şi musulmani

În funcţie de gusturile clienţilor, Caviar a pregătit mai multe colecţii. Astfel, putem găsi iPhone X îmbrăcate în piele şi încrustate cu diamante, sau acoperite cu titan, ori cu fragmente dintr-un meteorit. Foiţa care acoperă telefonul provine chiar de la meteoritul Seymchan, căzut în provincia rusă Magadan. Desigur, preţul este foarte mare, de la 4.500 de dolari.

Există însă şi colecţii mai ciudate decât aceasta cu fragmente de meteorit. Putem comanda un iPhone X placat cu imaginea unei icoane sau a unei cruci. Desigur, acestea sunt pentru fanii Apple ortodocsi. Pentru musulmani există varianta cu o moschee.

Nu au fost uitaţi admiratorii lui Putin. Caviar vinde şi iPhone X placate cu un portret al liderului de la Kremlin. Americanii pot să comande un telefon cu chipul lui Donald Trump, însă nu au fost uitaţi nici clienţii bogaţi din alte ţări. Iar pentru a celebra prietenia ruso-americană există şi modele placate cu portete ale ambilor conducători – Putin şi Trump stând alături.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×