Kate Middleton este din nou însărcinată! Vezi ce a dat-o de gol pe ducesă!

Filon Stan   
în Galerie foto
04/09/2017, 20:53
Kate Middleton este din nou însărcinată! Vezi ce a dat-o de gol pe ducesă! GALERIE FOTO

Palatul Kensington a anunţat oficial că Ducesa de Cambridge, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată pentru a treia oară, la două luni după ce Kate părea doar că glumeşte că urmează să aibă mai mulţi bebeluşi, în timpul unei vizite în Polonia.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

În timpul acelui tur, Kate, care era însoţită de Prinţul William, a primit în dar o jucărie de pluş pentru copii care a încântat-o pe ducesă atât de mult, încât a glumit cu William: „Cred că va trebui să avem mai mulţi bebeluşi”, aminteşte Daily Mail. Mai mult decât atât, jucăria pe care o primise cadou, a fost creată de compania Whisbear şi este special concepută pentru nou-născuţi, imitând sunetele din burtica mamei, pentru a le crea confort. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Kate Middleton este însărcinată! Vezi ce a dat-o de gol

Acesta nu a fost însă unicul indiciu care a sugerat că ducesa ar fi însărcinată. Aflându-se la Varşovia, în cadrul unei recepţii, fotografii au putut observa cum Kate Middleton abia dacă s-a atins de un pahar cu vin. Probabil, ea ştia deja că urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

Existau zvonuri că şi-ar mai dori copii, dar din cauza unei afecţiuni de-ale Ducesei Middleton, hiperemeză de sarcină (sarcină toxică), nu credea nimeni că ar mai putea. Casa Regală a dat deja un anunţ oficial în care anunţă că este foarte fericită de veste. Abia aşteptăm să aflăm mai multe informaţii despre viitorul moştenitor al coroanei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×