GALERIE FOTO. Cum arată iubita lui Leonardo DiCaprio

Mirela Apostol   
în Hotnews
29/02/2016, 09:49
GALERIE FOTO. Cum arată iubita lui Leonardo DiCaprio GALERIE FOTO

DiCaprio si Kelly Rohrbach, cunoscuta pentru aparitiile din catalogul Swimsuit al Sports Illustrated, s-au sarutat in aceasta saptamana pe bulevardul West Side Highway, in timp ce asteptau pe biciclete sa se intalneasca cu mama actorului, Irmelin Indenbirkin, si prietenul acesteia, pentru a manca impreuna la un restaurant. 

Martorii din restaurant au declarat pentru Yahoo! Celebrity ca actorul si fotomodelul au mancat homar la lipie, aripioare de pui crocante si o limonada cu menta.

„Leo si Kelly doar isi petrec timpul impreuna pentru moment”, a declarat un apropiat al celor doi pentru portalul E! News, subliniind ca nu este ceva serios intre ei, ci doar se distreaza si se bucura de vara si deocamdata nu formeaza oficial un cuplu.

DiCaprio si Rohrbach au fost vazuti in public pentru prima data in luna aprilie. Actorul este cunoscut pentru relatiile sale numeroase cu fotomodele, printre care Gisele Bundchen, Bar Rafaeli si Toni Garrn, de ultima despartindu-se in decembrie 2014.
Actorul va putea fi vazut in prima luna a anului viitor alaturi de Tom Hardy si Domhnall Gleeson in thrillerul de actiune ‘The Revenant’, in regia renumitului regizor mexican Alejandro Gonzalez Inarritu.

Sursa: procinema.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×