Valentina Pelinel a pierdut o sarcină cu Cristi Borcea! Pe vremea aia era căsătorită cu Boureanu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/01/2016, 14:26
Valentina Pelinel a pierdut o sarcină cu Cristi Borcea! Pe vremea aia era căsătorită cu Boureanu

Tot mai multe amanunte ies la iveala din amantlacul Borcea-Pelinel. Potrivit unei surse din anturajul vedetelor mai sus mentionate, Valentina ar fi ramas insarcinata in 2010 cu Cristi, dar a pierdut copilul. Acum, pentru ca se simte vinovat ca aceasta a avut probleme de sanatate si a divortat pentru el, Borcea s-a oferit sa ii dea sperma lui de la banca pentru a face un alt copil.

”Alina ştia că Valentina este gravidă pentru că i-a spus Cristi. I-a povestit că ea a făcut trei luni tratamente de fertilizare şi că, în final, a rămas gravidă. Explicaţiile lui Cristi au fost şocante. El i-a mărturisit actualei soţii că Valentina a mai rămas însărcinată în 2010, dar atunci nu a putut ţine sarcina. Era căsătorită cu Boureanu, dar copilul era al lui Borcea, care acum se simte răspunzător pentru faptul că Valentina a divorţat pentru el, că a pierdut şi copilul şi a avut mari probleme de sănătate de atunci”, a spus o sursă conform romaniatv.net.

Cristi Borcea a donat spermă la o clinică de profil din România. Valentina a rămas însărcinată prin fertilizarea in vitro, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul Mihaelei şi al Alinei.

”Nu este nimic întâmplător. Borcea crede că este cel mai sănătos să procedeze aşa şi de aceea a apelat de fiecare dată la această metodă. Dacă ar fi după el, ar face copii la foc automat. Ştiu că mai are stocate cel puţin 15-20 de monstre de spermă”, a mai spus aceeasi sursa.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×