S-au ales categoriile celor trei juraţi de la X-Factor. Pe cine vor antrena Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu

Iuliana Spirache   
în Hotnews
21/11/2015, 09:11
S-au ales categoriile celor trei juraţi de la X-Factor. Pe cine vor antrena Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu

După 11 ediţii de preselecţii, Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică trebuie să ia cele mai grele decizii.

Cei trei juraţi au fost nevoiţi în această seară să aleagă care concurenţi merită să ajungă în duelurile pentru un loc în galele live. Din 140 de concurenţi, numai 42 vor trece mai departe, iar fiecare membru al juriului va primi câte 14 concurenţi.

Ca în fiecare an, aceste decizii au fost extrem de grele pentru cei trei, care s-au certat ca să primească grupa pe care şi-o doresc.

Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică şi-au primit în această seară categoria de concurenţi de care se va ocupa în următoarele săptămâni.

Astfel, Delia a primit concurenţii de peste 21 de ani, Ştefan va fi mentorul celor sub 21 de ani, iar Horia Brenciu va fi mentorul grupurilor.

„Anul acesta a fost cel mai bun an de „X Factor. E o provocare şi mai mare pentru mine, până acum nu au câştigat grupurile şi trebuie să se întâmple anul acesta”, a spus Horia Brenciu.

„X Factor” a ajuns la al cincilea sezon, iar Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu sunt cei trei juraţi care vor decide cine merită să meargă mai departe şi să câştige competiţia. În premieră, telespectatorii au anul acesta şansa să îşi trimită favoritul chiar în galele live dacă votează.

Sursă: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×