A rămas văduvă la doar 23 de ani! Soţul ei a murit în incendiul din Colectiv: „A trebuit să fie sedată!”

Iuliana Spirache   
în Hotnews
10/11/2015, 09:10
A rămas văduvă la doar 23 de ani! Soţul ei a murit în incendiul din Colectiv: „A trebuit să fie sedată!” GALERIE FOTO

Numarul mortilor din clubul Colectiv creste pe zi ce trece. Printre cei care au pierdut lupta cu moartea se Numara Ionut Maior. Sotia acestuia a aflat de abia luni ca tanarul a decedat, iar CANCAN.ro are toate detaliile.

Au trecut zece zile de la tragedia care a indoliat Romania. Pe 30 octombrie, clubul Colectiv, din Capitala, a ars precum o torta, dupa ce scantei de la artificii au aprins buretele care imbracata stalpul de rezistenta.

Cele 350 de persoane aflate in local s-au imbulzit spre iesire si au ajuns sa se calce in picioare, la propriu, in lupta pentru supravietuire. Bilantul tragediei este de-a dreptul cutremurator:47 de decedati pana in acest moment si peste 140 de raniti. Printre cei care se aflau in clubul in noaptea fatidica s-a numarat si Ionut Maior, un tanar de 23 de ani, iubitor de muzicala si artist de muzica rock.

El se afla in Colectiv alaturi de sotia lui, Livia, in varsta de 23 de ani. Ambii au ajuns la spital cu arsuri grave atat pe suprafata pielii, cat si in interior. Livia s-a aflat de la bun inceput intr-o stare mai buna, pentru ca sotul ei a protejat-o cu propriul sau trup.

Nu au apucat sa isi spuna adio!

Timp de sapte zile, Ionut a luptat cum a putut mai bine pentru a se salva insa, in cele din urma, organismal sau a cedat, iar sambata a pierdut lupta cu viata. Parintii au urlat de durere si nu le-a venit sa creada, desi medicii ii pregatisera pentru o astfel de veste. Insa, ei au sperat pana in ultima clipa ca fiul lor se va agata de viata si de iubirea pe care i-o purta sotiei sale.

Pana luni, nimeni nu a avut curajul sa ii spuna Liviei Maior ca a ramas vaduva la numai 23 de ani. Insa, in cele din urma, rudele ei au fost nevoite sa ii spuna adevarul:”A fost un moment tragic. Ea a inceput sa tipe, sa urle. Cutremurator. Plangeau toate cadrele medicale. Ea avea lacrimi cu sange. Repeta obsesiv ca nu este adevarat, ca vrea sa il vada, ca nu crede ca el a lasat-o singura. Pana la urma, cadrele medicale au sedat-o, pentru ca starea ei sa nu se inrautateasca. Nimeni nu mai suporta atatea vesti proaste. Din pacate, ea nu isi va putea conduce sotul pe ultimul drum”, a declarat un apropiat al familiei Maior, pentru CANCAN.ro.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×