GALERIE FOTO / Mamă, model şi femeie de afaceri! Cît de bine arată fiica unui fost preşedinte din Liga 1

Iuliana Spirache   
în Hotnews
30/10/2015, 08:47
GALERIE FOTO / Mamă, model şi femeie de afaceri! Cît de bine arată fiica unui fost preşedinte din Liga 1 GALERIE FOTO

Elena, mezina fostului presedinte de la Pandurii Targu Jiu, intoarce toate privirile pe strada. Tanara este divortata, are un baietel, iar in trecut s-a iubit cu fotbalistul Alexandru Pacurar.

A iesit din viata publica si s-a retras la o ferma din judetul Gorj, acolo unde creste oi si capre. Este vorba de Marin Condescu, fostul sef de la Pandurii Targu Jiu, unul dintre cei mai influenti oameni din fotbalul romanesc, pentru ca putea jongla cu voturile zecilor de echipe afiliate la sindicatul miner la fiecare alegeri de la Federatia Romana de Fotbal.

Dupa ce a fost subiectul unei anchete demarata de procurorii DNA, Condescu nu a mai fost vazut la partidele formatiei de langa Masa Tacerii.

In schimb a fost vazuta fata sa, Elena. Si ar fi fost si greu ca frumoasa blondina sa treaca neobservata. In varsta de 28 de ani, fiica “minerului’ Condescu arata perfect, iar in trecut a cochetat cu scena de moda si a prezentat chiar si pentru Catalin Botezatu.

A nascut la 18 ani

Mama unui baietel, mezina fostului presedinte de la Pandurii a divortat in urma cu mai multi ani de tatal copilului ei pe care l-a nascut la varsta de 18 ani.

Dupa acest episod, Elena a avut o relatie cu fotbalistul Alexandru Pacurar, fost jucator la Dinamo, Steaua, Pandurii sau Universitatea Cluj.

A intrat in afaceri

Din punct de vedere sentimental, blondina nu a avut noroc nici de data asta si s-a despartit de mijlocasul ofensiv. Tanara s-a mutat in Bucuresti, iar prezent si-a deschis o afacere, este vorba de o croitorie. Elena nu se sfiieste sa puna mana pe masina de cusut si sa faca haine pentru copii si adulti.

Condescu are grija de afaceri si de capre

CANCAN.ro a aflat ca tatal Eleni s-a retras la tara, intr-o localitate situata la aproximativ 40 de kilometri de Targu Jiu, acolo unde si-a facut o ferma. “Are capre, oi, vaci. E tot ce stim de el. Mai vine la oras, din cand in cand, mai ales ca detine o afacere”, au spus fostii colegi ai lui Condescu. “La Boieru”, asa se numeste bacania pe care a infiintat-o fostul om de fotbal, el detinand si un restaurant.

 

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×