Primele experienţe cu femei i-au creat senzaţii neaşteptate Mariei Dinulescu „Mi se făcea greaţă de fiecare dată!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/10/2015, 00:00
Primele experienţe cu femei i-au creat senzaţii neaşteptate Mariei Dinulescu „Mi se făcea greaţă de fiecare dată!” GALERIE FOTO

Maria Dinulescu se poate lăuda cu o activitate intensă pe plan profesional, ea fiind protagonista a nu mai puţin de patru filme în acest an, urmând să culeagă laurii abia la anul. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU MARIA DINULESCU)

Prezentă marţi seară la inaugurarea unui magazin dintr- un mall din Capitală, care va găzdui creaţii ale designerilor români, actriţa ne-a povestit despre proiectele în care e implicată. Este personaj principal în coproducţia româno- americană “Far from here (“Departe de aici”) şi îl are ca partener pe Jonathan Ahmadi. “Nu îmi place deloc să joc drame! Interpretez o fată care devine corporatistă, este workoholică şi începe să facă tot felul de greşeli fără să îşi dea seama, se închide foarte mult emoţional şi îşi pierde soţul într-un final’’, ne-a dezvăluit ea. De departe, cea mai inedită experienţă de pe platourile de filmare a fost o peliculă americană în care Maria Dinulescu a trebuit să facă faţă unei scene lesbi.

Săruturi pasionale cu o chinezoaică

“Eram un personaj bisexual şi ea se desparte de iubitul ei, are o relaţie cu o fată, dar într-un final alege să se întoarcă la bărbat. Când a trebuit să mă sărut cu fata respectivă, deci… m-am simţit foarte foarte rău. Era o actriţă asiatică din China. Doar sărut, atât, nimic mai mult. Mi se făcea greaţă de fiecare dată când se filma, trebuia să mai facem încă o dată, încă o dată. Cum unele persoane se simt atrase de persoane de acelaşi sex şi nu se pot simţi atrase de persoane de sex diferit, aşa sunt eu: straight mie la sută”, a declarat, pentru Libertatea, Maria Dinulescu.

Îşi ţine iubitul secret

Nu doar pe plan profesional îi merge bine Mariei Dinulescu. Actriţa simte fluturi în stomac pentru un coleg de breaslă, însă este destul de reţinută în a vorbi despre bărbatul de care s-a îndrăgostit. “Sunt bine! Sunt într-o relaţie, încerc să dezvolt o relaţie, suntem foarte la început şi nu ştiu cum o să evolueze, dar sper şi eu la ce e mai bun. E din domeniul meu şi nu e de la noi’’, a conchis ea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×