GALERIE FOTO. Imagini fierbinţi cu o şefă din Poliţie! Cum a fost fotografiată o specialistă de la IPJ Cluj!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/10/2015, 15:20
GALERIE FOTO. Imagini fierbinţi cu o şefă din Poliţie! Cum a fost fotografiată o specialistă de la IPJ Cluj! GALERIE FOTO

O angajată a Poliţiei Române le suflă în ceafă fotomodelor care defilează pe catwalk şi a realizat mai multe pictoriale fierbinţi, pentru a demonstra că ştie să umble şi cu pulanul, şi cu aparatul foto. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

 

Carmen Jucan (foto sus), şefa Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj şi purtător de cuvânt al instituţiei amintite, pare îndrăgostită de artă. În urmă cu mai bine de şase ani, a cochetat cu modelingul şi chiar a participat la nişte castinguri, trimiţând pe la reviste poze în costum de baie, însă n-a avut succes.

Aşa că s-a orientat către Poliţie. A absolvit şcoala de agenţi, iar de un an reprezintă IPJ Cluj. Tot în Poliţie şi-a găsit şi jumătatea: un ofiţer din cadrul IPJ Cluj.

Între două interviuri, Carmen Jucan reuşeşte să facă şi câteva poze. Unele – în studio, altele – pe stradă sau în diferite locuri publice care o inspiră.

Dezinhibată, poliţista pozează în ipostaze fierbinţi, cu decolteul la vedere, sau în timp ce este admirată de masculi, pe stradă.

Se pare că, totuşi, adoră şi instantaneele, nu doar şedinţele foto pregătite minuţios.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×