PAPARAZZI! Primele imagini cu Alina Vidican după ce a născut! Uite cât de bine arată soţia lui Cristi Borcea

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/09/2015, 21:17
PAPARAZZI! Primele imagini cu Alina Vidican după ce a născut! Uite cât de bine arată soţia lui Cristi Borcea GALERIE FOTO

La două luni de la naşterea celui de-al doilea copil, Alina Vidican etalează o siluetă de invidiat. Frumoasă blondă a fost surprinsă în urmă cu câteva seri de către paparazzii spynews.ro în compania fiului ei, George Alexandru, şi a unor cunoscuţi, la unul dintre localurile familiei. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Soţia fostului acţionar al clubului Dinamo, mama a doi copii, după naşterea în urmă cu două luni a fiicei ei, Gloria Elena, a revenit la silueta de invidiat. Mai mult, rolul de mămică o prinde de minune. Dovadă sunt fotografiile surprinse de colegii noştri.

După câteva momente petrecute în restaurant, Alina a fost însoţită până la maşină de cunoscuţii ei şi – după o scurtă discuţie – a plecat către casă.

Alina a născut în America, departe de ochii curioşilor şi de tatăl fetiţei care se află încă după gratii. „A fost extrem de emoţionant. Ne bucurăm că am ajuns acasă şi cea mică este bine. Am avut o sarcină şi o naştere uşoară. Suntem extrem de fericiţi, micuţa ne umple sufletul de bucurie şi dragoste. Încă încercăm să ne obişnuim cu fusul orar. Nu am reuşit să dorm toată noaptea. Gloria Elena este foarte bine şi creşte pe zi ce trece din ce în ce mai frumos”, a mărturisit Alina Vidican, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro, în urmă cu câteva zile, la revenirea în ţară.

Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi mai au împreună un băieţel în vârstă de 2 ani, pe nume George Alexandru. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani) şi pe Patrick (16 ani). În anul 2014, soţul Alinei a fost dat în judecată de o avicată, Simona Dana Voiculescu, care a demonstrat că are îmăpreună cu acesta o fetiţă în vârstă de 8 ani. În prezent, bărbatul se află în închisoare, unde îşi execută pedeapsa de 6 ani şi 4 luni cu executare în „Dosarul Transferurilor”.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×