CELEBRU artist, PROBLEME cu poliţia! Ce I-A FĂCUT iubitei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/04/2015, 14:54
CELEBRU artist, PROBLEME cu poliţia! Ce I-A FĂCUT iubitei GALERIE FOTO

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti este în vizorul poliţiei după ce şi-a ameninţat iubita cu moartea.

Richie Sambora, fostul chitarist al trupei Bon Jovi, este cercetat de poliţia americană după ce fosta lui iubită, Nikki Lund, a depus o plângere oficială în care afirmă că rockerul a agresat-o fizic şi a ameninţat-o cu moartea, informează contactmusic.com.

Potrivit plângerii sale, Nikki Lund spune că Richie Sambora, în vârstă de 55 de ani, a ameninţat-o cu moartea în mai multe conversaţii telefonice, în care i-ar fi spus că o va face „să dispară” de pe faţa pământului.

Plângerea a fost depusă la comisariatul din Calabasas, un oraş din California, în cursul zilei de miercuri, după ce Nikki Lund a telefonat la serviciile de urgenţe şi a cerut poliţiei locale să vină la reşedinţa ei, conform Mediafax.

Un prieten din anturajul lui Nikki Lund spune că Richie Sambora ar fi agresat-o fizic şi ar fi ameninţat-o apoi că o va ucide.

„A fost agresiv din punct de vedere fizic cu ea, a lovit-o în zona pieptului, în timpul unei întâlniri din ianuarie. Ea a rămas cu vânătăi şi complet zguduită”, a declarat sursa respectivă.

„După aceea, el i-a scris mesaje pe Twitter în care spunea că ea este o persoană lipsită de importanţă şi o depedentă de droguri. Apoi a sunat-o pe mobil şi i-a spus: «Te voi face să dispari de pe faţa pământului. Am milioane de dolari şi eu pot face să dispară oameni – tu nu însemni nimic»”, a adăugat aceeaşi sursă.

Richie Sambora, chitaristul principal şi membru fondator al trupei Bon Jovi, a negat acuzaţiile. Agentul său de presă a dat publicităţii o declaraţie oficială în a spus că acuzaţiile formulate de Nikki Lund reprezintă „o adunătură de minciuni sfruntate”.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×