8 semne subtile că partenerul/partenera ta are de gând să-ți dea papucii. Nu le ignora!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 16:34
8 semne subtile că partenerul/partenera ta are de gând să-ți dea papucii. Nu le ignora! GALERIE FOTO
8 semne subtile că partenerul/partenera ta are de gând să-ți dea papucii

Te afli într-o relație și simți că sacrifici totul, dar partenerul tău nu mai este la fel de dedicat ca la început? Ar putea fi un semn că vrea să se despartă de tine, de aceea trebuie să fii cu băgare de seamă. În rândurile de mai jos sunt 8 semne subtile că partenerul/partenera ta are de gând să-ți dea papucii.

Dacă partenerul/partenera ta nu mai ține cont de dorințele tale, nu mai este la fel de comunicativ ca la început, nu mai face sacrificii pentru tine sau pur și simplu nu mai este interesat de lucrurile pe care le faci, ar putea fi un semn că are de gând să îți dea papucii.

Dacă te timți singur în relație, e posibil ca partenerul/partenera ta să vrea să se despartă de tine
Dacă te timți singur în relație, e posibil ca partenerul/partenera ta să vrea să se despartă de tine

8 semne subtile că partenerul/partenera ta are de gând să-ți dea papucii

S-ar putea să vrea să se despartă de tine și dacă dintr-o dată simte nevoie de intimitate, deși până acum făceați totul împreună. În plus, dacă din senin devine mult mai preocupat de înfățișarea sa, s-ar putea chiar să te înșele. Iată 8 semne subtile că partenerul/partenera ta are de gând să-ți dea papucii:

A devenit pasiv. Pasivitatea partenerului tău a devenit atât de mare încât de multe ori te întrebi dacă mai ești într-o relație? Ar putea fi un semn subtil că vrea să se despartă de tine. Dacă te simți singur, înseamnă că acesta nu vrea să mai facă parte din relație.

Nu te mai face să te simți bine. Un alt semn că partenerul tău se gândește să te părăsească este că nu îți mai oferă momente care să se facă să te simți bine alături de el/ea.

Nu îi mai pasă de dorințele tale. Dacă dintr-o dată nu mai este interesat de pasiunile tale și nu te mai susține în hobby-urile tale, este un alt semn că relația nu merge într-o direcție bună.

Nu mai face sacrificii. Persoanele care se iubesc fac sacrificii unele pentru celelalte. Dacă acest lucru nu se mai întâmplă, e clar că ceva s-a întâmplat și ar trebui să îți pui semne de întrebare cu privire la relația voastră.

Lucrurile nu merg bine în cuplu. Nu mai dialogați, nu mai ieșiți în oraș la fel de des și nu mai glumiți ca înainte sau dacă o faceți, pare forțat? E clar! Vrea să îți dea papucii.

Nu mai este interesat de lucrurile pe care le faci. Dacă nu te mai întreabă ce ai făcut în timpul zilei sau nu te ascultă atunci când vrei să îi povestești lucruri, s-ar putea să se fi săturat de tine.

Nu mai este atras fizic de tine. Dacă aveți interese comune, dar atracția fizică nu mai există, înseamnă că nu se mai simte compatibil cu tine.

Nu îi mai poți spune orice. Dacă nu mai poți vorbi deschis cu partenerul tău pentru că te judecă, este un semn că s-ar putea să nu prea îi mai pese de relația voastră și este posibil să îți dea papucii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×