7 moduri în care să-ţi recapeţi energia

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/08/2015, 13:07
7 moduri în care să-ţi recapeţi energia

Cu siguranţă ai avut zile în care te-ai simţit lipsit de energie, fără un motiv anume. Acest lucru te împiedică să faci treburile zilnice şi îţi face probleme şi la locul de muncă.

În mod interesant, sentimentul de energie este cheia fericirii. Studiile arată că atunci când te simţi energic, ai o părere mai bună despre propria persoană, potrivit Yahoo Health. Pe de altă parte, când te simţi obosit şi lipsit de vlagă, activităţile care îţi ofereau bucurie, precum o vacanţă, o petrecere sau o excursie, te fac să te simţi copleşit şi fără puteri.

Iată câteva sfaturi pentru a-ţi recăpăta energia de care ai nevoie:

1. Exerciţiile fizice ajută foarte mult. Chiar şi mersul pe jos în mod alert, timp de 10 minute, îţi vor da energie pe parcursul întregii zile. Deşi oamenii au impresia că sunt prea obosiţi să facă sport, exerciţiile fizice uşorea te fac să te simţi mai bine şi îţi revigorează organismul.

STEAUA – ROSENBORG. Lovitură înainte de meci. Şi-au adus mijlocaş din Franţa!

2. Ascultă muzică! Acesta e unul din cele mai rapide moduri să îţi recapeţi energia şi pofta de viaţă. Melodiile favorite îţi vor da un sentiment de bucurie şi te vor ajuta să te relaxezi, chiar dacă te aşteaptă o zi obositoare de muncă.

3. Somnul este foarte important. Asigură-te că te odhineşti îndeajuns, adică cel puţin şapte ore pe noapte.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

4. Fii mai rapid: studiile arată că dacă te mişti mai repede, metabolismul tău se va conforma. Pe lângă asta, felul în care te comporţi influenţează modul în care te simţi.

5. Vorbeşte cu prietenii mai des. Cercetătorii sunt de părere că relaţiile interpersonale ne ajută să ne menţinem energici şi sănătoşi. Ieşi cu prietenii în oraş sau vorbeşte cu ei la telefon. Cu siguranţă te vei simţi mult mai bine, după ce-ţi petreci timpul cu ei.

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

6.Încearcă să termini ce ai început, orice ar însemna acest lucru. De exemplu, fă curat în şifonier. Te vei simţi complet energizat, după ce vei termina această sarcină. Ar trebui să îţi faci o listă cu activităţi pe care vrei să le duci la bun sfârşit, oricât de mici ar fi ele.

ULTIMA ORA! Anunţul care ZGUDUIE lumea showbizului! Cele două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Scandal URIAŞ pe avere!!! Copiii, ÎN LACRIMI!

7. Nu te consola cu mâncare. Deşi e foarte tentat să apelezi această tactică, dacă dai iama în frigider atunci când te simţi obosit, acele calorii în plus te vor lăsa fără energie. Trebuie să fii foarte atent cu aceste pofte pe care le ai atunci când eşti supărat sau lipsit de vlagă. Mai bine bei un pahar cu apă, în loc să mănânci ciocolată. Te vei simţi mai revigorat, iar organismul tău nu va fi nevoit să se lupte cu sutele de calorii în plus.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×