Zîna se dă mare cu casa ei! Andreea Marin a prezentat patul unde doarme şi „apartamentul” fetiţei

Silvia Fechete   
în Reality show
05/09/2013, 08:10
Zîna se dă mare cu casa ei! Andreea Marin a prezentat patul unde doarme şi „apartamentul” fetiţei
Andreea Marin

Andreea Marin a deschis uşile vilei sale din Pipera pentru Cătălin Măruţă şi echipa sa. Telespectatorii au avut ocazia să vadă unde se retrage zi de zi vedeta TV, care este locul în care se simte cel mai bine şi unde obişnuieşte să se relaxeze.

Fosta soţie a lui Bănică junior s-a ocupat personal de decorarea casei, ea fiind pasionată de cîţiva ani buni de design de interioare.

Fosta „Zîna a Surprizelor” a arătat fiecare încăpere din casa: bucătăria, biroul, livingul, dormitorul, băile sau „camera de machiaj”, aşa cum îşi numeşte ea dressingul. Andreea şi-a decorat casa cu lucruri cumpărate din întreaga lume, fiecare avînd cîte o poveste specială.

Gradina este plină de verdeaţă, iar Zîna are multe plante şi în casa. La loc de cinste, în living, se află un pian, la care Andreea cîntă atunci cînd vrea să se relaxeze, studiind acest instrument în copilarie.

„Este a treia sau a patra casa pe care o decorez. Tata este inginer constructor şi poate am moştenit cîte ceva de la el”, a spus ea.

„Îmi place tot ce e viu. Casa mea este foarte colorată! Mereu fac schimbări. Pianul l-am aşezat aici pentru că este elementul central al acestei încăperi”, a spus Andreea.

În living, lîngă fereastra, Andreea Marin are o veioza aparte: un cal. „Nu i-am pus un nume. Este o veioza, de fapt. Mi-a plăcut să îl aşez aici”, a explicat ea.

„Zîna” are o grădină superbă: plină de flori şi legume: „Am plantat şi roşii, şi ardei…”

SURSA: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×