4 zodii care vor rămâne toată viața singure. Surpriza de pe locul 2

Dan Suta   
în Horoscop
07/04/2020, 17:54
4 zodii care vor rămâne toată viața singure. Surpriza de pe locul 2
Cele 4 zodii care vor rămâne singure toată viața. Sursa foto: Wikihow

4 zodii sunt sortite să rămână singură toată viața, însă nu le supără foarte tare acest lucru. Vorbim despre nativi care nu au nevoie de un partener de viață pentru a se simți 100% împliniți. Totuși, pe locul 2 se află o zodie despre care nu ai fi spus că îi place să fie singură.

Cele 4 zodii care vor rămâne toată viața singure

Locul 4: Zodia Vărsător. Nativul Vărsător își face foarte greu relații deoarece este mai tot timpul cu capul în nori. Trăiește într-o lume de neînțeles pentru cei din jur, iar dacă nu ai suficientă imaginație și un aer copilăros, nu poți sta multă vreme lângă un Vărsător.

Locul 3: Scorpion. Scorpionii sunt independenți, înconjurați mereu de o aură de mister. În realitate, sunt foarte sensibili și după o singură dezamăgire în dragoste nu vor mai permită nimănui să se apropie prea mult de sufletul lor.

Mulți Scorpioni, dintre cei care nu reușesc să aibă o relație serioasă până la 40 de ani preferă să rămână singuri și sunt foarte încântați de această decizie.

Locul 2: Fecioară. Cu Fecioarele este cel mai greu de conviețuit. Sunt cele mai bune prietene, sar mereu în ajutorul lor, iar din punct de vedere profesional nu ai ce să le reproșezi.

Cu toate acestea, la capitolul amoros, cei mai mulți oameni născuți în această zodie preferă mai degrabă aventurile în locul unei relații trainice. Asta deoarece nu pot renunța la tabieturile lor și niciodată nu se vor supune cuiva, chiar dacă ar fi sufletul pereche.

Locul 1: Capricorn. Capricornii sunt truditorii zodiacului. Sunt foarte buni la făcut bani și se descurcă de minune chiar și dacă îi lași singuri în deșert.

Ei bine, la capitolul dragoste & prietenie, preferă să fie singuri decât prost acompaniați. Foarte greu găsesc pe cineva, iar la un moment dat se resemnează cu ideea de a trăi singuri, ba chiar începe să le placă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×