4 zile pînă la alegerile din SUA. Trump promite o surpriză întregii lumi, Obama anunţă că ar putea schimba „cursul istoriei”

Daniel Vlad   
în Hotnews
05/11/2016, 00:00
4 zile pînă la alegerile din SUA. Trump promite o surpriză întregii lumi, Obama anunţă că ar putea schimba „cursul istoriei”

Hillary Clinton si Donald Trump lanseaza vineri ultimul weekend de mobilizare in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, organizate pe 8 noiembrie.

Candidata democrata, in varsta de 69 de ani, nu inceteaza sa repete ca aceste alegeri ‘sunt cele mai importante’ din viata americanilor. Sustinuta de un Barack Obama in mare forma, Clinton, care ar putea deveni prima femeie devenita presedinte ale SUA, reaminteste cu fiecare ocazie de afirmatiile misogine facute de Donald Trump, cerandu-le alegatorilor sa-si imagineze o America ce l-ar avea drept model pe candidatul republican.

”Cea mai buna modalitate de a respinge intoleranta, hartuirea, discursul bazat pe ura si discriminarea este de a bate recordul de participare din istoria Statelor Unite”, a spus ea joi seara la Raleigh, statul Carolina de Nord.

Presedintele in exercitiu a adoptat acelasi mesaj apocaliptic, afirmand ca alegerile ar putea schimba ‘cursul istoriei’. ”Toate progresele pe care le-am facut ar putea fi aruncate pe fereastra daca nu castigam aceste alegeri. (Donald Trump) este o persoana care ar aduce pagube democratiei noastre”, a subliniat Barack Obama, intr-un discurs rostit la Jacksonville, statul Florida.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×