3 semne că iubitul/iubita ta te înșală. Așa îți testezi cu adevărat partenerul

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 13:04
3 semne că iubitul/iubita ta te înșală. Așa îți testezi cu adevărat partenerul GALERIE FOTO
3 semne că iubita/iubitul tău te înșeală

Chiar dacă în sufletul tău simți că iubitul/iubita ta te înșeală, uneori nu poți găsi dovezi, așa că, iată cum îți poți testa partenerul pentru a afla adevărul. E clar ca dacă testul nu iese bine, se găsește un vinovat, însă, află că, potrivit unui studiu, activitatea cerebrală ar putea contribui la infidelitate.

Oamenii cu trei sisteme cerebrale principale care sunt asociate cu iubirea. Unul dintre sisteme se leagă de apetitul sexual care a evoluat și a motivat indivizii să caute mai mulți parteneri. Al doilea constă în faptul că dragostea romantică a apărut pentru a-i motiva pe oameni să-și axeze energia de conexiune asupra unor anumiți parteneri, păstrând timp pentru a curta.

3 semne că iubitul/iubita ta te înșeală

Iar ultimul, neuronal, interacționează cu alte sisteme cerebrale, pentru a oferi o serie de emoție. Partea uluitoare este că din punct de vedere biologic să fie posibil ca tu să te atașezi de un om, dar să poți simți și o dragoste romantică pentru o alta, în timp ce continui să te simți atras, din punct de vedere sexual, de mai multe persoane.

3 semne că iubitul/iubita ta te înșeală. Așa îți testezi cu adevărat partenerul
În cazul în care cândva petreceați mai mult timp împreună, iar din senin nu se mai întâmplă, e bizar
  • Partenerul simte nevoia din senin de intimitate

Toți oamenii simt când și când nevoia de intimitate, iar acest lucru este absolut normal, căci fiecare dintre noi are nevoie de timp cu el, timp pentru noi înșine. Însă, în cazul în care cândva petreceați mai mult timp împreună, aveați obiceiuri, activități, pe care din senin unul nu le mai vrea și simte nevoia de ”aer”, ar constitui unul dintre primele semne ale infidelității unuia dintre voi.

3 semne că iubitul/iubita ta te înșeală. Așa îți testezi cu adevărat partenerul
Dacă partenerul începe să aibă brusc mai multă grijă de înfățișarea lui, e un semn de întrebare
  • Partenerul evită intimitatea

Chiar dacă pare un semnal mai mult decât evident că partenerul tău te înseală, faptul că evită ori își dorește să fie din ce în ce mai puțin mai aproape de dumneavoastră, fără dubii ridică un semn de întrebare. Desigur, pot exista și alte motive omenești, dar dacă mai ai câteva lucruri în subconștient, câteva întrebără, acesta ar fi un semn evident.

3 semne că iubitul/iubita ta te înșeală. Așa îți testezi cu adevărat partenerul
Potrivit unui studiu, activitatea cerebrală ar putea contribui la infidelitate
  • Partenerul este mai atent la înfățișarea sa

Depinde de om, căci unii poate au perioade în care vor mai plăcuți și zile în care poate nu au stare pentru așa ceva, însă există și oameni care trimit semnale prin acest aspect. Când ceva ”nu miroase a bine”, iar partenerul se aranjează brusc există doar două posibilități: încearcă să te impresioneze și să aducă ceva nou în relația voastră, fie are pe altcineva pe care dorește să impresioneze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×