3 emisiuni-surpriză anunțate de Kanal D vara aceasta. Ce vor prezenta Andreea Mantea și Ernest

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/05/2019, 20:44
3 emisiuni-surpriză anunțate de Kanal D vara aceasta. Ce  vor prezenta Andreea Mantea și Ernest
Emisiuni de vară la Kanal D. Andreea Mantea va prezenta din nou show-ul cu nunți. Sursa foto: KANAL D

Kanal D și-a anunțat grila de vară, iar trei dintre vedetele postului îi vor încânta din nou pe telespectatorii cu emisiunile care au devenit deja tradiționale pe durata verii. Mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu producțiile care făceau audiențe la Kanal D. Ei bine, acestea vor reveni și vor fi prezentate de cei care le-au consacrat.

Revin emisiunile-fenomen la Kanal D

Andreea Mantea, Bursucu și Ernest vor ține vara la Kanal D cu emisiunile ”Se strigă darul”, ”Roata norocului” și ”Ochii din umbră”. Mantea s-a întors deja din Istanbul, unde s-a filmat emisiunea Puterea dragostei, și este pregătită să ia țara în lung și în lat pentru a participa la cele mai tari nunți ale românilor. Cine va striga darul vara aceasta? Rămâne de văzut!

Pe de altă parte, Ernest revine cu ”Ochii din umbră” emisiune copie la indigo cu cea pe care o prezenta tot el în urmă cu câțiva ani la Prima Tv, și este vorba, evident, despre ”Trădați în dragoste”. Cel mai probabil show-ul va păstra forma anterioară și va fi difuzat seara, la o oră de maximă audiență.

Bursucu revine cu un nou sezon ”Roata norocului”. Sursa foto: avantaje.ro

Bursucu învârte Roata norocului

Adrian Cristea, zis și Bursucu, partenerul lui Teo Trandafir pe micul ecran, revine cu concursul-fenomen ”Roata norocului”, un show de tip integramă care are ca scop strângerea de fonduri pentru diferite cauze umanitare. În cadrul show-ului vor apărea mai multe celebrități care se vor zbate pentru bani.

Reincepe aventura «Roata Norocului» cu premii uriase, cu multa distractie; daca va era doar de rasul colegei mele de platou, Ana-Maria Barnoschi, o sa va bucurati din plin de energia ei. Avem foarte multe premii, constand in bani, vacante, electronice si electrocasnice.

Poate in acest sezon vom da si marele premiu pus in joc; eu i-am pus carburant, Ana-Maria si-a luat permisul, am dat doua ture cu ea, sa vedem cum merge masina. Este gata de plecare! Asa ca haideti sa va incercati norocul!”, a mărturisit Bursucu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×