3 coafuri pentru păr mediu. Cum îți dai seama dacă îți stă bine. Galerie FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/02/2019, 17:36
3 coafuri pentru păr mediu. Cum îți dai seama dacă îți stă bine. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Învață cum să faci 3 coafuri pentru păr mediu

Învață cum să îți pui părul în valoare cu 3 coafuri pentru păr mediu și cum îțidai seama dacă îți stă bine. Orice femeie s-a întrebat dacă i-at sta bine tunsă scurt, însă multe se tem de această schimbare, căci părul este unul dintre cele mai importante aspecte de care o femeie trebuie să se îngrijească.

În principiu, părul unei femei este deseori un indiciu despre disponibilitatea ei sexuală față de bărbați, dacă sunt disponibile pentru reproducere. Astfel, o femeie cu părul lung, în general, dă un semn de disponibilitate mai mare comparativ cu una cu părul tuns scurt.

5 coafuri pentru păr mediu

În afară de culoare și lungime, și stilul în care o femeie își poartă părul poate spune multe. Dacă aceasta nu se simte atrăgătoare într-o zi ori nu vrea să fie atractivă, își va ”ascunde” părul într-un fel sau își va pune o pălărie. În acest mod diminuează atenția asupra ei. Însă, când lucrurile stau invers, iar femeia dorește să fie dorită, își va purta părul liberă, cât mai înfoiat.

  • Coc pe o parte

Această coafură este inspirată de coafura actriței și cântăreței Taylor Swift, al cărei păr este creț în mod natural. Însă, dacă nu deții un asemenea tip de păr, ți-l poți cârlionța rapid cu un ondulator sau cu bigudiuri. Iar, după ce treci de acest par, este foarte simplu să realizezi coafura din clip.

  • Coc elegant

Poți realiza dintr-o coadă, fie ea și mică, dat fiind faptul că e vorba despre coafuri pentru păr mediu, un coc foarte elegant. Ai nevoie doar de ceară pentru păr, câteva agrafe și un elastic. De menționat este că această coafură este ideală pentru părul drept.

  • Bob fals

    Este, de fapt, un coc foarte înalt și lejer. Aceasta poate fi o coafură ideală atât pentru diferite evenimente speciale, cât și pentru plimbări pe malul mării, asta dacă vă știți o persoană elegantă de fel.

Cum îți dai seama dacă îți stă bine

Există o tehnică simplă care te ajută să iei decizia corectă în momentul în care te gândești la o tunsoare pentru păr mediu. Este vorba despre o metodă denumită ”Regula 2.25”, descoperită de John Frieda, un frizer londonez celebru și fondator al brandului de produse de îngrijire capilară ce îi poartă numele.

3 coafuri pentru păr mediu. Cum îți dai seama dacă îți stă bine. Galerie FOTO
Dacă nu știi ce să faci, încearcă ”Regula 2.25”

 

Plaseaza-ți un creion sub bărbie, pe orizontală, apoi întinde centimetrul până la lobul urechii. În final,ar trebui să obții un unghi de 90 de grade.

Pasul doi constă în a-ți măsura distanța dintre lobul urechii și punctul unde se intersectează centimetrul cu creionul. Dacă aceasta este mai mică de 2.25 inci, aproximativ 5.70 centimetri, atunci tunsoarea scurtă îți va încadra armonios fizionomia. Însă, dacă distanța este mai mare de 2.25 inci, ar fi mai bine să-ți păstrezi părul lung pentru a păstra echilibrul feței tale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×