2020 este an bisect! Cum sunt influenţate zodiile din horoscop de acest fenomen. Anul viitor, februarie are 29 zile

Dan Suta   
în Horoscop
29/12/2019, 14:15
2020 este an bisect! Cum sunt influenţate zodiile din horoscop de acest fenomen. Anul viitor, februarie are 29 zile
2020, an bisect. Sursa foto: pixabay.com

2020 este an bisect, adică va avea 366 de zile și nu 365, lucru care se întâmplă din 4 în 4 ani. Luna februarie va avea, așadar, 29 de zile. În anii bisecți sunt avantajate în special zodiile duale, zodiile duble, iar din aceste elemente cel mai mult ar avea de câștigat Gemenii, Balanțele și Peștii.

2020 este an bisect: Zodiile care erau avantajate în mod normal vor suferi de data asta

Ei bine, în 2020 nu va fi așa. Pentru prima oară după sute de ani, zodiile duale vor avea mai degrabă de tras și de suferit decât motive de bucurie. Noul deceniu care va începe pe 1 ianuarie 2020 va fi unul cu totul imprevizibil.

Dacă analizăm anul din punct de vedere numerologic, este un an 4. 4 în numerologie este considerată cifra morții ori a destinelor neîmplinite. Poate fi un an exploziv, așadar, pentru mai toate zodiile.

Zodiile de foc

Berbecii vor avea parte de tot felul de provocări în 2020 mai ales în sectorul profesional. Sunt puși pe treabă și vor face tot felul de încercări, unele mai norocoase, altele mai păguboase.

Leii și Săgetătorii vor avea în anul 2020 multe lucruri de schimbat. În primul rând, acești nativi trebuie să se repoziționeze profesional și au de făcut alegeri importante și în dragoste.

Zodiile de aer

Gemenii vor avea un an complicat. Chiar dacă vor sta bine cu banii, unele probleme de sănătate s-ar putea acutiza dacă le negiljează, iar din punct de vedere sentimental se vor schimba multe.

Balanțele trec și ele prin niște situații neplăcute din punct de vedere amoros, iar Vărsătorii sunt obligați să schimbe mediul, începând cu locul de muncă.

Zodiile de apă

Racii au un an bun. Vor călători mult alături de persoana iubită și s-ar putea să se stabilească în străinătate.

Scorpionii vor avea și ei mult de trudit, însă e un an ceva mai bun față de 2019. Peștii, în schimb, vor fi nevoiți să muncească mai mult pentru micile bucurii ale vieții.

Zodiile de pământ

Taurii au un an plin de schimbări. 2020 va fi anul în care fie se căsătoresc, fie vor face un copil.

Fecioarele continuă să fie pe val, doar că trebuie să devină mai responsabile cu fizicul lor, să își implementeze anumite rutine, să facă mai multă mișcare.

Capricornii își revin după un an 2019 dificil și vor da lovitura în afaceri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×