2015, un an cu multe greşeli în filme: Peliculele cu cele mai multe erori

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/12/2015, 17:15
2015, un an cu multe greşeli în filme: Peliculele cu cele mai multe erori
Cinefilii inzestrati cu ochi critic au gasit nu mai putin de 41 de erori in cel mai recent film din franciza "Furious". In top filme cu greseli urmeaza "Jurassic World" si "The Martian"....

Cinefilii inzestrati cu ochi critic au gasit nu mai putin de 41 de erori in cel mai recent film din franciza „Furious”. In top filme cu greseli urmeaza „Jurassic World” si „The Martian”.

Moviemistakes.com semnaleaza, dintre acestea, doua momente in care, la inmormantarea lui Han, in „Furious 7”, Jason Statham priveste echipa care se afla intr-un Maserati cu ferestre fumurii. In timpul urmaririi de apoi, automobilul de lux este aratat de doua ori, de fiecare data cu geamuri transparente, relateaza ContactMusic.

O alta scena, de la inceputul filmului, este localizata in Londra. Insa semnul din afara spitalului arata clar: „Birmingham”. Cand Shaw este la spital redevine clar ca e vorba, din nou, despre Londra. Si mai sunt inca 38 de astfel de erori.

„Jurassic World”, pe locul doi in clasament, vine cu 33 de erori, iar aclamatul „The Martian”, cu Matt Damon in rol principal, cu 21.

Top 5 este inchis de „Spectre”, cel mai recent film din franciza James Bond, si de „Mad Max: Fury Road”, acestea avand 15 si, respectiv, 16 greseli.

Urmeaza „Terminator Genisys”, „Ant-Man”, „Fifty Shades of Grey”, „Minions” si „Avengers: Age of Ultron”.

sursa: ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×