Povestea fabuloasă a roşcatei pe care „Prinţul” Cristea a ajutat-o să vomite!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
02/04/2014, 08:51
Povestea fabuloasă a roşcatei pe care „Prinţul” Cristea a ajutat-o să vomite! GALERIE FOTO

Blonde, roscate, brunete – zeci de domnisoare au fost surprinse, de-a lungul timpului, in compania printului Cristea! Niciuna insa nu a reusit “performanta” roscatei Andrada!

1

Cristea n-o sa uite usor noaptea de sambata spre duminica, cand s-a distrat in club, pana la rasaritul sorelui, alaturi de o blonda, o roscata, doua sticle de whiskey si cateva randuri de shot-uri. De fier sa fii si tot te resimti dupa o asemenea distractie.

2

Asa se face ca, atunci cand taxiul i-a lasat in fata casei lui Cristea, unde cei trei au continuat distractia, el si blonda s-au clatinat un pic pana s-au pus pe picioare. Mult mai afectata de noaptea nebuna din club a fost insa roscata care l-a insotit pe “print”.

3

Rapusa bine de bautura, fata nu si-a revenit pana cand nu a vomat aproape tot ce avea in stomac. Baiat finut, Adi Cristea i-a tinut capul in tot acest timp.

A lecuit-o Cristea cu lamîie

Andrada a lamurit, intr-o emisiune TV, detaliile noptii petrecute in compania lui Cristea.

5

 

“Am fost la club, am baut niste shot-uri. Eu de obicei nu beau asa ceva si mi s-a facut rau. Mi-a zis: ‘Hai, nu mergi la mine, ca n-ai cum sa mergi acasa in halul asta?’. Am ajuns, am urcat, mi-a bagat multa lamaie pe gat. Lamaie, sa ne intelegem! Mi-am revenit, am mai stat o ora si am plecat acasa. Am plecat pe picioarele mele. Noi suntem prieteni cu Cristea, nu s-a pus niciodata problema de asa ceva. Nu ne-am dus ca sa facem sex in trei la el, Doamne fereste!”, a povestit Andrada la Antena 1.

Lucreaza la primaria lui Piedone de 5 ani

Ce nu a povestit Andrada este ca lucreaza, de mai bine de 5 ani, la Primaria Sectorului 4, ca referent la Directia de Administrare a Pietelor. Studioasa si ambitioasa, Andrada a absolvit, in 2006, Liceul “Ion Barbu” din Capitala, cu media 8,50, si a urmat apoi Facultatea de Stiinte Politice, si un master de specialitate.

6

Desi are un job bun la primarie, roscata isi doreste un alt job, probabil mai bine platit, motiv pentru care si-a completat un CV pe un site de specialiate, in care isi anunta deschis intentiile profesionale. Potrivit acestui site, ea isi doreste un job in Capitala, cu un salariu cuprins intre 600 si 790 de euro.

7

Reprezentantii Primariei Sectorului 4 au confirmat ca Andrada lucreaza in cadrul adminstratiei ca referent in cadrul Administratiei Pietelor. De asemenea, surse din cadrul primariei au povestit ca in urma cu doi ani roscata a trecut prin cel mai greu moment din viata ei, dupa ce si-a pierdut mama, bolnava de cancer.

SURSA: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×