Încă un accident grav în România: Cinci persoane au fost rănite

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/12/2019, 20:56
Încă un accident grav în România: Cinci persoane au fost rănite
Accident în lanț în județul Neamț foto: realitateadeneamt.ro

Încă un eveniment rutier s-a produs în această după amiază. De această este vorba despre un accident în lanț care s-a produs în localitatea Vânători-Neamț. Astfel, IPJ Neamț anunță că un tânăr de 22 de ani din Bacău, care conducea un autoturism pe DN 15B, a redus viteza pentru a nu lovi un autoturism care încerca să facă un viraj.

Atunci mașina condusă de acesta a fost lovită din spate de un alt autoturism în care se afla la volan un bărbat sucevean de 40 de ani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Carambol în județul Neamț între mai multe mașini

După aceea, autoturismul condus de bărbatul din Suceava a fost lovit din spate de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Botoșani, care la rândul său a fost lovit de un alt autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Brăila.

Astfel, vorbim în total de cinci persoane cu vârste cuprinse între 5 și 37 de ani și care toate au fost rănite. La spital au ajuns doi copii de 5 și 7 ani, două tinere de 19 și 22 de ani, din Botoșani și o femeie de 37 de ani, din Brăila.

După investigațiile poliției, s-a descoperit că șoferii nu au băut alcool.

Postare MAI cu privire la situația accidentelor rutiere

Accidentul din Neamț vine în contextul în care un adevărat carnagiu a avut loc pe șoselele din România. Astfel, MAI a publicat în această după amiază următorul mesaj:

MAI a publicat o postare pe facebook în care a arătat câți șoferi au murit în cele două zile de Crăciun:

„Vă rugăm să înțelegeți că nerespectarea regulilor rutiere vă poate costa viața! Și mai înțelegeți ceva, Sărbători sunt și la anul… și peste doi ani… și peste 10 ani… și peste 50 de ani. Nu vă mai grăbiți, pentru că o oră pe care credeți că o câștigați vă poate costa viața!

Dacă ești la volan și vezi acest mesaj, închide imediat telefonul… ești în pericol să faci un accident! Dacă ești pasager, citește cu voce tare să audă și șoferul!

PS. Mulțumim polițiștilor rutieri și tuturor salvatorilor pompieri care au făcut eforturi supraomenești pentru a salva persoanele încarcerate! Știm că fiecare dramă pe care au văzut-o a lăsat urme grele în sufletele lor! Este foarte greu să îți stăpânesti lacrimile atunci când vezi destine de tineri frânte din neglijență și neatenție!”, se arată într-un mesaj al ministerului de Interne.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×