La 45 de ani arată ca la 25

Maria Cristina   
în Stiri mondene
03/06/2018, 17:08
La 45 de ani arată ca la 25 GALERIE FOTO

Oana Zăvoranu pare că a găsit elixirul tinereții veșnice. Oana nu a avut niciodată probleme cu greutate și a condamnat întotdeauna persoanele care nu au grijă de silueta lor. Fiindcă, orice persoană este responsabilă de felul în care arată. La 45 de ani arată ca la 25. Oana le oferă o lecție multor tinere, în acest sens.

La 45 de ani arată ca la 25

Bruneta  este foarte norocoasă, deoarece nu depune eforturi supraomenești pentru a avea un trup de zeiță. Pur și simplu, Dumnezeu a înzestrat-o cu un metabolism de nota 10! Diva mănâncă ce vrea, când vrea  și bea băuturi carbogazoase (exclusiv!).

Urăște apa, nici nu vrea să audă de așa ceva și nici nu crede în mitul cu „3 litri de apa pe zi”.

 

“Mă gândesc de ceva vreme să vă împărtășesc câteva dintre ‘secretele’ mele…gen ,cum reușesc sa arat de 25 când mă apropii de 45!?…..cred ca va vor uimi multe..dar le luăm pe rând…? Incepem cu ciocolata mea preferata cu care dorm pe noptiera (lucru demonstrat) si un energizant. A… si ff important: TOT CE VOI POSTA SI POVESTI TREBUIE LUATE CA ATARE, adica nu ganditi vreo secunda ca mint, exagerez sau blufez… nu,c hiar sunt lucruri care ma definesc si care logic ca variaza, ca doar sunt un geaman veritabil…

De asemenea, NIMIC din lucrurile care apar ori in poze ori in descriere, NU REPREZINTA VREO RECLAMA… mi le cumpar si nu sunt obligata sa le mentionez decat pt ca,intamplator fac parte din rutina mea… in rest, nici o obligatie… ba din contra, ei sa se pupe in fund ca ii mentionez!

Dulciuri fara numar, bauturi carbo gazoase, pentru ca nu suport apa… Imi vine sa vomit daca beau, fapt pt care NU BEAU APA DECAT DACA ESTE UN CAZ DE FORTA MAJORA???… asa ca nu exista la mine sfatul ‘Beti 3 litrii de apa pe zi’. Bai de ce? Ca sa iti ghiortaie apa in burta ca la broasca? Stop this shit!

Apa trebuie bauta daca iti este sete si iti place..STRICT ATUNCI!…nu ca asa vrea pulea spataru. Ani de zile am baut suc la greu si nu am patit nimic…acum de cand au mutat fabrica nu mai are acelasi gust si am abandonat-o…va zic si pt cine… To be continued…”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×