Cutremurător! Un bărbat, ucis în bătaie de câţiva tineri în Vama Veche

Ionuţ Cataramă  
înStiri de ultima ora
05/05/2018, 14:51
Cutremurător! Un bărbat, ucis în bătaie de câţiva tineri în Vama Veche
Victima a fost găsită într-un autocar etajat din apropierea plajei din Vama Veche.

Litoralul românesc a fost scena unei crime terifiante. Un bărbat, ucis în bătaie de câţiva tineri în Vama Veche. Victima ar fi din judeţul Buzău.

Dispeceratul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa a fost apelat sâmbătă, în jurul orei 12,40, de o persoană care a găsit un bărbat în stare de inconştienţă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un bărbat, ucis în bătaie de câţiva tineri în Vama Veche! Unde a fost găsit

Din primele evaluări, persoana decedată de sex masculin are în jur de 40 de ani şi după cum se prezintă pare a să fi fost o persoană fără adăpost, dar pe corp sunt multiple lovituri şi mult sânge, adică urme ale unor maltratări. Martorii din zonă au relatat colegilor mei de pe ambulanţă că ar fi fost vorba despre un incident violent, din câte am înţeles”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ pentru Agerpress, citat de ştiripesurse.ro.

Conform surselor citate, victima ar fi fost agresată de mai mulți tineri şi a fost descoperită într-un autobuz etaja, în apropierea plajei din Vama Veche.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×